„Eximprod Grup” a investit 10 milioane euro într-un centru de afaceri la Buzău

0
 
"Buzău Business Center", primul centru de afaceri din localitate a fost realizat cu o investiţie de aproximativ 10 milioane de euro realizată de compania Eximprod Grup, se arată într-un comunicat al companiei. Centrul de afacaeri va fi inaugurat pe 6 martie.
 
"Am avut în vedere faptul că în următorii ani comunitatea de afaceri din Buzău se va dezvolta foarte mult şi putem garanta că atunci clădirea va fi la fel de operaţională ca şi în prezent, întrucât am făcut dotări de ultimă generaţie", a declarat directorul general al companiei.
 
Compania a consemnat, anul trecut, o cifră de afaceri de peste 35 de milioane de euro şi a mai construit un centru de afaceri în municipiul Cluj-Napoca, a declarat directorul general al "Eximprod Grup", Gheorghe Manole.
 
Construcţia, desfăşurată pe opt niveluri – demisol, parter şi 6 etaje – cu o suprafaţă de 4.600 metri pătraţi de birouri dispune de un centru de conferinţe de 150 mp şi de toate dotările specifice clasei A, respectiv birouri de tip "open space", sisteme integrate de climatizare şi iluminat, podele tehnice supraînălţate, tavane suspendate, ascensoare rapide, linii de comunicaţii, sistem LAN, detectoare de fum şi de foc, sistem de alarmă şi monitorizare, parcare proprie, securitate 24 de ore şi Building Management System (sistem de administrare automatizată a clădirii).
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.