Suceava: serviciul înmatriculări şi permise auto – la Iulius Mall

 
Serviciul Înmatriculări şi Eliberare Permise Auto ar putea funcţiona din toamnă în încinta complexului comercial Iulius Mall, ce va fi inaugurat, în septembrie, la Suceava.
 
Prefectul de Suceava, Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat (joi, 3 iulie 2008) că reprezentantul Iulius Mall Suceava, Iulian Dascălu, şi-a dat acordul de principiu în vederea punerii la dispoziţie a unui spaţiu adecvat pentru desfăşurarea acestui tip de activitate imediat după finalizarea investiţiei la Mall.
 
Potrivit prefectului, în varianta locaţiei de la Mall, nu se va plăti chirie sau alte taxe şi impozite, ci doar cheltuielile cu utilităţile.
 
Băişanu a spus că, în multe ţări din Europa, aceste parteneriate public-privat între comunităţi locale şi investitori funcţionează perfect pentru asigurarea de servicii comunitare şi crede că ar fi o alternativă viabilă, în cazul în care, la rectificarea din august, Executivul nu va aloca banii promişi pentru acest serviciu.
 
În prezent, Serviciul de Înmatriculări şi Eliberare Permise Auto Suceava funcţionează într-o magazie şi două foste garaje, spaţii total improprii, în condiţiile în care adresabilitatea a ajuns la circa 800 de persoane pe zi.
 
În ultimii opt ani au existat mai multe cereri la Guvern şi s-au primit promisiuni, dar nu s-a reuşit rezolvarea problemei acestui sediu, aşa încât prefectul consideră că deschiderea manifestată de Iulius Mall este benefică şi reprezintă o alternativă foarte bună.

34 Cititori

  • Share on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline