O „Billa” pentru ieşenii din Alexandru

3

– Cel mai populat cartier din Iaşi, Alexandru cel Bun, nu s-a bucurat până în prezent de o atenţie sporită din partea investitorilor în domeniul retail. În schimb, miercuri, 10 iunie, consilierii locali ieşeni au aprobat realizarea celui de-al doilea supermarket Billa din oraş, chiar în centrul cartierului.

.

Acesta va fi amplasat în Piaţa Voievozilor, în incinta complexului Minerva. În acest sens, SC Minerva Impex SRL a obţinut aprobarea comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi pentru concesionarea unei suprafeţe de 63 de metri pătraţi din domeniul public pentru extinderea complexului comercial cu acelaşi nume.

„S-a aprobat concesionarea terenului pentru extinderea centrului comercial, care se va alinia astfel la celelalte magazine din acelaşi corp de clădire. Din câte am fost informaţi, în spaţiul extins, astfel obţinut, se va deschide un supermarket Billa”, ne-a declarat Anghel Ficu, preşedintele comisiei de urbanism din cadrul Consiliului Local Iaşi.

Reprezentanţii lanţului de supermarketuri Billa intenţionează să construiască respectivul magazin chiar în dreptul esplanadei din Piaţa Voievozilor.

Autor:

Alina UNGUREANU, Financiarul

.

Citește și
3 Comentarii
 1. gigi spune

  Bun asa, dar spatii de parcare ioc, sa zicem ca segmentul de piata caruia i se adreseaza nu va veni cu masina, dar aprovizionarea? o sa vina zeci de camioane saptamanal si deja spatiul e super-ingramadit acolo.

  Cred ca o dezbatere publica ar fi fost bine venita.

 2. andrei spune

  nu era necesar, si asa vb lui gigi spatii de parcare nu sunt, spatii verzi si ele putine, dar hai sa deschidem supermarketuri si mall`uri peste tot nu!!

 3. Andrei spune

  Oamenii carora tonete au fost obligati sa si le schimbe…ce vor face acum cu ele??? nici banii de pe investitii nu pot sa isi scoate…. multi si-au facut rate sa le plateasca… iar primaria in frunte cu primarul ce faci?? baga in pamant zeci de familii care traiesc din comertul stradal… dar na… asta e romania… tara tuturor posibilitatilor altii cu burtile umpluteiar altii muritori de foame, nu mai pun de spatiu verze, care foarte probabil va deveni parcarea hipermarket-ul, dar nu e asta problema… problema e ca locatarilor care se bat de la locuri de parcare, pentru ei nu exista spatii, dar pentru un hipermarket exista…, ca sa vedeti oameni buni cat de nedrepti sunt acei oameni care in campaniile electorale facute pe banii publici, de au intarziat pensiile pentru copii si pensiile batranilor… ,cu cata nesimtire ne promit marea cu sarea..!!! na… LUCRURILE MARI SE FAC IN TIMP!!!… dar pentru asi bate joc de populatie intradevar nu trebuie timp!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.