Simulare on line pentru examen de permis de conducere

Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a anunţat, printr-un comunicat de presă, că  începând cu data de 31.07.2009 pune la dispoziţia publicului întrebările care se regăsesc în chestionarele oficiale pentru obţinerea permisului de conducere, prin intermediul site-ului instituţiei, www.drpciv.ro , secţiunea Servicii on-line.

.
Încărcarea chestionarelor on line se poate realiza doar după autentificarea vizitatorului pe pagina principală a site-ului, iar în prezent sunt disponibile chestionare pentru categoriile A şi B, în limba română, urmând ca în perioada imediat următoare să fie introduse întrebări pentru toate categoriile şi în limbile engleză, maghiară, franceză şi germană.

Prin acest serviciu on-line se poate simula un examen real pentru obţinerea permisului de conducere, prin generarea automată a unui chestionar alcătuit din fondul general de întrebări.

38 Cititori

 • Share on Tumblr

26 comments

  • In partea stanga se afla sectiunea Servicii On-line, cu mai multe rubrici. Una dintre ele este Testare examen online . Dati click pe aceasta rubrica si intrati direct in evaluarea online, avand la dispozitie intrebari din chestionare, selectate in mod automat de sistem la fel ca si la examenul propriu-zis (atentie! este necesar browserul Internet Explorer).

 1. Elena

  Buna ziua!ajutati-ma si pe mine va rog!!m-am logat si am primit mailul care imi zice sa imi autentific contul dar nu stiu cum sa fac,nu imi dau seama unde gasesc info-portal!daca nu ma intregistrez nu pot rezolva chestionare?astept un raspuns,va rog!!multumesc!

 2. IOANA

  BUNA ZIUA!M-AM INTEGISTRAT DAR NU REUSESC SA MA AUTENTIFIC?UNDE GASESC INFO-PORTAL??SI UNDE IN STANGA GASESC SERVICII ON-LINE CA MA UIT DAR DEGEABA..CUM FAC?ARE SITE-UL CEVA PROBLEME DE NU APAR ACESTE RAMURI?MULTUMESC!

  • Dupa ce va inregistrati pe site, veti gasi la adresa de mail (pe care ati declarat-o acolo) un mesaj. Acesta contine un link, pe care trebuie sa dati click.
   Dupa ce faceti aceasta operatiune, va puteti autentifica oricand pe site-ul http://www.drpciv.ro (dand click pe cuvantul Autentificare care apare pe site, in dreapta sus).
   Odata autentificat, veti gasi in stanga sectiunea pe care o cautati – SERVICII ON LINE – si subcategoria TESTARE EXAMEN ONLINE.
   Am postat o imagine (prinscreen), in cadrul materialului de mai sus, pentru a vizualiza exact pozitia sectiunii.

 3. Cristina

  Este o idee foarte buna, insa inca nu este bine pusa la punct deoarece testele dau eroare; probabil o fi si din cauza numarului mare de utilizatori care acceseaza site-ul.Oricum, intrebarile care le dau ei nu sunt chiar asa de grele, am gasit intrebari mult mai grele sau chestionare mai complicate decat cele date de ei. Da Doamne sa fie asa si la examen. Maine dimineata ma prezint la examen. Sa fie cu noroc.
  O zi buna!

 4. mm

  Nu inteleg de ce dupa vreo 3 zile nu mai merge.
  Ma loghez..raspund la intrebarile de acomodare si imediat imi da respins:)))..ce naiba are?

 5. Dan Nica

  Ce are? Pai cu 2500 de utilizatori prezenti simultan cum sa reziste serverul lor ( dă criză )?
  Se mai poate explica si altfel. Buget de rahat, servicii de rahat.

 6. oana

  buna.eu m-am logat,dar nu este nici o ramura in care sa imi spuna servicii on-line.ce trebuie sa fac.va rog daca este cineva acum pe net sa imi raspunda pt ca am nevoie urgent…va multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inline
Inline