UMB Spedition, aproape de insolvenţă din cauză că nu a primit banii de la MTI

UMB Spedition, una dintre cele mai mari firme de constructii de drumuri de pe piata, este aproape de insolventa dupa ce compania, detinuta de Dorinel Umbrarescu, nu a primit de la Ministerul Transporturilor banii pentru lucrarile efectuate, iar Agentia Nationala pentru Administrare Fiscala a blocat conturile pentru neplata TVA.

“Am de incasat de la Compania Nationala de Drumuri 200 milioane lei pentru lucrari, unele facturi fiind vechi de 22 de luni, iar ANAF mi-a blocat conturile pe 10 noiembrie pentru neplata TVA, in suma de 180 milioane lei.

Este posibil sa mi se ceara insolventa de catre creditori. Iata ca si regii asfaltului, cât sunt ei de mari si tari, au probleme din cauza modului defectuos in care se platesc sau mai bine zis nu se platesc lucrarile efectuate”, a declarat vineri (27 noiembrie 2009), Dorinel Umbrarescu.

UMB Spedition este una dintre cele mai companii de constructii de drumuri din România, fiind liderul consortiului care construieste Autostrada Bucuresti – Ploiesti, alaturi de PA & Co International si Euro Construct Trading 98, valoarea contractului fiind de 230 milioane de euro.
De asemenea, compania cu sediul in Bacau, este implicata in contractele de intretinere multianuala a drumurilor in zona Moldovei si a realizat sau realizeaza modernizarea mai multor drumuri nationale din România, precum DN 72 (Gaesti – Târgoviste – Ploiesti) si DN 7.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.