Reţea de electricitate modernizată, la Breazu – Iaşi

Reprezentanţii E.ON Moldova Distribuţie au finalizat lucrările de modernizare a reţelei de distribuţie a energiei electrice din localitatea Breazu, investiţia ridicându-se la aproximativ 550.000 lei.

Purtătorul de cuvânt al E.ON Moldova Iaşi, Sorin Munteanu, a declarat, luni, că investiţia face parte din planul de dezvoltare şi modernizare a reţelelor de distribuţie a energiei electrice şi a constat în montarea a două noi posturi de transformare, mărirea capacităţii unui post de transformare existent şi modernizarea a aproximativ 4,5 km de reţea de joasă tensiune.

„Investiţiile în modernizarea şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie a energiei electrice reprezintă un obiectiv major al companiei E.ON Moldova Distribuţie S.A. Prin aceste lucrări, urmărim asigurarea funcţionării şi exploatării în condiţii de siguranţă a reţelelor, precum şi respectarea standardelor de calitate pentru serviciile oferite clienţilor noştri”, a explicat Sorin Munteanu.
El a arătat că investiţia va creşte calitatea serviciilor oferite localnicilor din Rediu, iar pentru angajaţii E.On, noile echipamente vor oferi un grad crescut de siguranţă în exploatare.

39 Cititori

loading...
  • Share on Tumblr
Citeste si:  Ce spune un investitor globetrotter: România are şarm istoric şi oportunităţi imense în construcţii şi energie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *