Politehnica Iaşi şi-a solicitat intrarea în insolvenţă

0

– Acţionarii FC Politehnica au decis înaintarea unei cereri de intrare în insolvenţă a societăţii care gestionează activitatea clubului de fotbal Politehnica Iaşi

– În acelaşi timp, s-a înfiinţat ACSMU Poli Iaşi, cu drept de joc în Liga a III-a, dar care poate profita de retragerea mai multor echipe din liga secundă, astfel încât să poată evolua în cea de-a doua divizie

În cadrul Adunării Generale a Acţionarilor a Fotbal Club Politehnica Iaşi SA de sâmbătă, s-a decis înaintarea unei cereri de intrare în insolvenţă a societăţii care gestionează activitatea clubului de fotbal Politehnica Iaşi, după cum informează Ziarul de Iaşi.

În opinia lui Vasilică Lungu, reprezentantul societăţii “Mobilis”, acţionarul majoritar al societăţii, insolvenţa era singura soluţie.

Fotbal Club Politehnica Iaşi SA s-a înfiinţat în 2004, având ca obiect de activitate “Activităţi ale bazelor sportive”, pachetul majoritar de acţiuni fiind deţinut în prezent de SC MOBILIS SRL.

Structura acţionariatului este completată de: Consiliul Local al Municipiului Iaşi, “Iulius Management Center” SRL, Complex Hotelier “Unirea” SA, “Omega is Comunications” SRL şi Centrul de Afaceri Internaţional SA, precum şi de persoana fizică Cihodaru Nicolai Bogdan.

Totodată, “Ziarul de Iaşi” anunţă “naşterea” ACSMU Poli Iaşi, ca urmare a asocierii dintre “Navobi Charity Cup” Iaşi şi “Tricolorul” Breaza. Noul club l-ar putea avea ca preşedinte pe Grigore Sichitiu şi antrenor pe Ionuţ Popa şi are şanse reale de a evolua chiar în liga secundă, pentru că mai multe echipe intenţionează să se retragă. Cert este, deocamdată, că noua echipă poate juca la seniori în Liga a III-a.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.