CCR a amânat verdictul la Legea Pensiilor pentru săptămâna viitoare

0

Curtea Constitutionala a amanat pentru saptamana viitoare, miercuri, sa dea verdictul la Legea Pensiilor. Magistratii au discutat miercuri despre contestatiile depuse de PSD si PNL, care au reclamat ca votul la Legea Pensiilor a fost fraudat.

Insa verdictul, care urma sa stabileasca daca legea este constitutionala sau nu, a fost amanat pentru data de 6 octombrie, in urma cererii formulate de unii judecatori, care au spus ca vor sa studieze mai bine problemele din cele doua sesizari.

„Avand in vedere cererea formulata de unii judecatori pentru o mai buna studiere a problemelor ce fac obiectul celor doua sesizari, Plenul Curtii Constitutionale a decis, in baza dispozitiilor art.58 alin.(3) din Legea nr.47/1992, intreruperea deliberarii si reluarea acesteia in data de 6 octombrie 2010”, se arata in comunicatul CCR.

Legea pensiilor a fost votata in Parlament, pe amendamente, dupa ce presedintele Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, a reclamat o defectiune la sistemul de vot electronic. Acest vot a creat un adevarat scandal intre parlamentarii Opozitiei si cei ai guvernarii, dupa ce PSD si PNL au acuzat ca nu exista cvorum pentru a trece legea, notează Ziare.com.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.