Sfaturile lui Donald Trump pentru antreprenorii români

Celebrul om de afaceri Donald Trump le recomandă tinerilor antreprenori români sau de orice altă naţionalitate să se documenteze foarte bine înainte de a demara o afacere, să cunoască fiecare detaliu, iar în prima fază să intre singuri în afacere.

 

„Aşa cum a spus tatăl meu, află tot ce poţi despre lucrul pe care-l întreprinzi. Este foarte important ca un antreprenor, român sau de orice altă naţionalitate, să-şi acopere domeniul foarte bine, să ştie foarte bine în ce se bagă şi să fi cercetat tot ce este relaţionat cu afacerea de care este interesat să o demareze. De asemenea, ca antreprenor, în primă fază eşti în afacere singur, businessul nu reprezintă un efort de grup. Aşa că fii pregătit să faci totul singur!”, spune Donald Trump.

Dacă ar fi pus în situaţia în care să aleagă între reducerea numărului de personal şi scăderea salariilor angajaţilor, omul de afaceri ar opta pentru cea de-a doua variantă pentru a salva locurile de muncă. În situaţia în care ar investi în România, Trump nu ar alege un alt domeniu decât acela în care s-a consacrat – sectorul imobiliar, scrie Evz.

Citeste si:  EURES: 89 de locuri de muncă sunt disponibile pentru români în nouă ţări europene

„Tatăl meu, Fred C. Trump, mi-a spus întotdeauna: află tot ce poţi despre lucrul pe care îl întreprinzi. De asemenea, avea o formulă de succes în patru paşi: începe, termină, termină bine şi retrage-te (get in, get done, get it done right and get out)”, a mai spus omul de afaceri.

118 total views, 0 views today

loading...

Citeste si:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *