Charlie Sheen cere studiourilor Warner despăgubiri de 100 milioane de dolari

0 9

Actorul american Charlie Sheen, dat afară din serialul TV ‘Two and a Half Men’ ca urmare a scandalurilor pe care le-a declanşat, cere 100 milioane de dolari studiourilor Warner pentru întreruperea abuzivă a contractului, au anunţat joi (10 martie 2011) avocaţii săi, citaţi de AFP.

Studiourile Warner, sătule deja de necazurile lui Charlie Sheen cu justiţia, şi-a pierdut răbdarea când actorul l-a jignit, acum câteva săptămâni, pe Chick Lorre, producătorul serialului ‘Two and a Half Men’, şi a început să-şi etaleze în presă toate aspectele nu prea onorabile ale vieţii sale particulare. ‘În această plângere, Charlie Sheen nu cere despăgubiri numai pentru el’, spun avocaţii în cererea publicată integral pe site-ul specializat în viaţa celebrităţilor TMZ.com.

‘El solicită ca toată echipa tehnică şi artistică să fie plătită pentru episoadele care nu s-au mai turnat’, se spune în plângerea depusă joi la Curtea Superioară din Los Angeles. După ce a fost dat afară din serial, unul din cele mai populare în Statele Unie de la lansarea lui, în 2003, Warner a pus capăt şi contractului cu Charlie Sheen, invocând ‘comportamentul său periculos de autodistrugător’.

Charlie Sheen, 45 de ani, este un obişnuit al tabloidelor, pentru necazurile care l-au adus în faţa justiţiei – droguri, prostituţie, violenţă conjugală. De două săptămâni însă, actorul pare mai dezlănţuit ca niciodată. După ieşirile la adresa lui Chuck Lorre, pentru care a fost acuzat de antisemitism, actorul a dat tot mai multe interviuri în presa americană, făcând declaraţii bizare şi uneori de-a dreptul incoerente.
El a recunoscut public că regulat consumă droguri şi i s-a retras custodia celor doi copii, la cererea soţiei, Brooke Mueller, care a cerut şi divorţul, acuzându-şi soţul de violenţă conjugală.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata