Lui Severin i s-a terminat oxigenul!

– Azi la pranz liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat hotararea finala a BPN : vicepresedintele partidului Adrian Severin trebuie sa demisioneze din Parlamentul European in termen de 24 de ore iar, daca nu o face, va fi exclus din partid.

Ponta a spus ca masura survine deciziei luate de Parlamentul European care i-a cerut lui Severin sa demisioneze, solicitare refuzata de europarlamentarul PSD care reprezinta Romania, alaturi de colegii sai, la Bruxelles afirmand totodata ce Severin nu este victima unei conspiratii ci a propriilor sale erori.

Nu cred ca Ponta a luat aceasta decizie impins de sentimentul de onoare ci, desigur, doar din ratiuni si calcule strict politice ce tin de imaginea interna a partidului pe care il conduce, de viitorul aliantei USL de alegerile care bat la usa, si, in aceeasi masura, de imaginea socialist-europeana a PSD care este reprezentata, pana la proba contrarie, si de un Severin acuzat de coruptie. Si nu orice fel de coruptie.

Europarlamentarul pesedist care refuza sa demisioneze din PE, suspendandu-se doar din grupul socialistilor, s-a aparat in aceste zile si s-a declarat nevinovat spunand ca este victima unei inscenari a ziaristilor de la „Sunday Times” pentru provocarea scandalului „Bani contra amendamente”, susţinând că s-a pus la cale o acţiune de denigare a sa pentru ca este “un om incomod”.

Marturisesc sincer ca eu cel putin nu stiu daca si de ce ar fi Severin un “incomod” in Parlamentul European de vreme ce nu am auzit niciodata de cand omul presteaza aici sa fi facut ceva demn de luat in seama pentru viitorul Europei in ciuda opzitiei altor colegi de ai sai.

Desi am aflat că, într-un top al celor mai buni europarlamentari români, Adrian Severin este declarat cel mai bun! Numai ca topul a fost facut chiar de Adrian Severin şi de Institutul pe care-l conduce!

Si asta nu e tot! Mi-am adus aminte si cum, cu mai multi ani in urma mai multi polticieni au fost intrebati ce părere au despre faptul că… în apa din Bucureşti se află de două ori mai mult hidrogen decît oxigen.

Cel mai tare răspuns l-a dat Adrian Severin, condamnînd situaţia, propunînd măsuri, găsind intolerabilă cantitatea dublă de hidrogen faţă de oxigen! Continuarea în Ziare.ro

Loading...
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.