Asemănări uluitoare între rochia de nuntă a Catherinei Middleton şi cea a prinţesei Orsini, fina lui Berlusconi

Rochia purtată la nuntă de ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a fost foarte lăudată pentru rafinamentul ei.

Însă o altă prinţesă din Europa a fost surprinsă când a văzut-o pe mireasa prinţului William păşind spre altar, îmbrăcată cu rochia creată de Sarah Burton de la casa Alexander McQueen.

Isabella Orsini, fina premierului italian Silvio Berlusconi, s-a căsătorit acum doi ani cu prinţul belgian Edouard de Ligne, având o rochie foarte asemănătoare cu cea a miresei britanice din 29 aprilie, scrie Daily Mail de joi.

Rochia Isabellei Orsini a fost creată de stilistul belgian Gerald Watelet, dar prezintă elemente similare cu cea concepută de Sarah Burton, de la dantela de pe corsaj şi mâneci, la ansamblul rochiei şi la trenă.

Asemănările sunt întărite de faptul că ambele femei sunt subţiri, brunete, frumoase şi, deşi coafura a fost diferită, au purtat amândouă diademe cu diamante.

Similitudinile au fost atât de evidente, încât ziare şi reviste din Germania, Belgia, Franţa şi Italia au scris că rochia Catherinei a fost o copie, iar titlurile au fost „Copy-Kate” sau „Copycat Kate”.

Citeste si:  Environment Minister Laszlo Borbely: Toxic residues from Hungary have not yet reached Danube

Isabella Orsini, 36 de ani, actriţă, a declarat revistei italiene Novella 2000: „De îndată ce am văzut-o pe ducesa de Cambridge mergând spre biserică, m-am gândit că rochia ei este o copie a rochiei mele de nuntă. Asta înseamnă că are gust”, încheie Daily Mail.

91 Cititori

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *