Noul BMW seria 1 va fi lansat în România pe 17 septembrie

 Noua generaţie a automobilului BMW seria 1, din segmentul premium compact, va fi lansată în România pe 17 septembrie, la preţuri care încep de la 20.700 euro (fără TVA) pentru versiunea 116i, cu motor de 1,6 litri şi 136 CP, informează BMW România.

Noul model oferă motoare şi tehnologie a suspensiei de ultimă oră, îmbunătăţiri suplimentare ale eficienţei, spaţiu mărit semnificativ şi o gamă inovatoare de dotări şi echipamente.

Noul Seria 1 rămâne singurul automobil cu tracţiune spate din segment şi păstrează punctele forte ale predecesorului, care s-a vândut în peste un milion de exemplare în întreaga lume.

Caroseria noului BMW Seria 1 este mai lungă cu 8,5 cm decât cea a predecesorului – ajunge la 4,324 m -, în timp ce ampatamentul a fost extins cu 3 cm, la 2,69 m. Aspectul maşinii este unul mai puternic şi datorită lăţimii totale care a fost mărită la 1,765 m, în timp ce înălţimea rămâne neschimbată, 1,421 m. Volumul portbagajului a fost extins cu 30 litri, la 360 litri.

Citeste si:  Companiile de stat din subordinea Departamentului pentru Energie obligate să elaboreze strategii de dezvoltare pe minimum 10 ani

Toate motoarele noului BMW Seria 1 sunt versiuni cu patru cilindri care utilizează tehnologia BMW TwinPower Turbo. Consumul de combustibil a fost redus cu până la 10 procente.

Ca şi precedentul model cu cinci uşi, noul BMW Seria 1 este produs la uzina BMW din Regensburg, acolo unde se asamblează şi BMW Seria 3 Sedan, Coupé şi Cabriolet, BMW M3 şi BMW Z4. Uzina a produs mai bine de 4,5 milioane de maşini de-a lungul celor 25 de ani de la inaugurare.

87 total views, 0 views today

loading...

Citeste si:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *