Ministrul Traian Igaş promite absolvenţilor Academiei de Poliţie că vor fi angajaţi imediat în structurile MAI

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a promis, marţi (4 octombrie), studenţilor Academiei de Poliţie, că după ce vor termina facultatea sau şcoala de subofiţeri, vor fi angajaţi „imediat” în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor.

„După ce vor termina facultatea sau şcoala de subofiţeri, dacă ne referim la subofiţeri, vor fi angajaţi imediat în structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor. În plus, statutul poliţistului este într-o formă finală şi va fi promovat în perioada imediat următoare în Guvern şi, ulterior, în Parlament.

De asemenea, când va fi publicat în Monitorul Oficial statutul poliţistului, deja avem pregătit ghidul carierei şi fiecare absolvent va şti cu exactitate care sunt paşii în evoluţia ulterioară”, a declarat Traian Igaş.

Acesta a participat, marţi, la festivitatea de depunere a Jurământului Militar de către studenţii anului I din cadrul Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Cei 551 de studenţi declaraţi admişi anul acesta la Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, la cele trei Facultăţi – Poliţie, Pompieri şi Arhivistică – au desfăşurat un program dedicat festivităţii depunerii Jurământului Militar, care a inclus salutarea Drapelului de Luptă, intonarea Imnului Naţional, defilarea subunităţilor şi exerciţii demonstrative.

Loading...
loading...
Citește și
Loading...
loading...
2 Comentarii
  1. yo spune

    asa ne a zis si noua :))))…. miniciunele ..akm lucram care pe unde putem sa ne ajutam parintii…din cauza unor parlamentari care nu se gandesc decat la ei

  2. elev spune

    Poate ai aminteste cineva si ministrului Berca sunt 2400 de elevi nu 1800 pe ce criteri a hotarat sa incadreze doar subofiteri de la Cimpina si Cluj incepind cu 02.04.2012 restul nu au facut tot o scoala de subofiteri?…uitasem ai era frica ca vor iesi in strada iar ceilalti fiind militari sta linisitit stind ca nu au dreptul sa faca acest lucru.Rusine sa le fie tuturor

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.