Recomandare: FILMUL „Legea rezonanţei” sau cum să ne facem viaţa mai bună

– În acest film documentar, cercetătorul Gregg Braden, împreună cu mai mulţi oameni de ştiinţă, explică una din legile fundamentale de funcţionare a Universului – legea rezonanţei, strâns legată de modul în care gândurile, sentimentele şi convingerile noastre ne influenţează pe noi, dar şi materia din jurul nostru

Toate tradiţiile spirituale ale omenirii conţin menţiuni despre legea universală a rezonanţei, care afectează toate lucrurile şi fiinţele din Univers. „Ştiinţa de astăzi a demonstrat că atunci când simţim o emoţie pozitivă, ea este transpusă în energii electrice şi magnetice corespunzătoare, care interacţionează cu celulele trupului nostru şi cu atomii lumii înconjurătoare pentru a produce nişte efecte formidabile„, arată cercetătorul Gregg Braden.

Tot ceea ce suntem, facem şi gândim ne influenţează într-un anumit mod viaţa: gândurile negative vor duce întotdeauna la efecte negative, în timp ce o gândire pozitivă ne va ajuta să ne schimbăm cursul vieţii în bine.

„Precum la un televizor, putem comuta pe diferite programe. Noi gândim încontinuu, fie că vrem sau nu aceasta. Fiecare dintre noi are aproximativ 60.000 de gânduri pe zi. Toate aceste gânduri ale noastre produc consecinţe, pentru că fiecare gând este de fapt o energie pe care o lansăm în Univers, care îşi caută apoi, în drumul ei, o altă energie cu care să vibreze la unison. Îşi caută deci o energie asemănătoare cu energia gândurilor noastre, după principiul «ceea ce se aseamănă se adună».

Fiecare gând, indiferent că este bun sau rău, declanşează un proces de rezonanţă. Tot ceea ce va vibra la unison cu energia gândurilor noastre va fi atras automat în viaţa noastră. Gândurile tale secrete, felul în care îi judeci pe alţii, vorbăria interminabilă a minţii – totul formează un fel de intenţie”, explică oamenii de ştiinţă în acest film.

Pentru a putea face cele mai bune alegeri şi pentru a ne îndeplini cât mai uşor visele şi scopurile, pentru dezvoltarea noastră personală trebuie să înţelgem pe deplin aceste concepte şi să acţionăm în conformitate cu ele.

Loading...

Citește și
loading...

9 Comentarii
 1. paul spune

  Cred ca ne apropiem de capacitati de mult uitate.
  Merita vizionat cu rabdare si filmul (SF ? )NOS SOLAR,un film despre „viata dintre vieti”

 2. viorica spune

  Extraordinar.Lucruri stiute ,de uni, bine structurate si expuse bravo. Asta cautam pentru mine acum.Multumesc .

 3. intreb si eu spune

  Gregg Braden cercetator ??? …om de stiinta ?
  Individul mai e cunoscut in America si ca „the prophet of nonsense”, dar se pare ca are mare succes la publicul credul si lipsit de educatie stiintifica din Romania.

  Daca un camp elecro-magnetic foarte slab precum cel corespunzator gandurilor are o influenta atat de mare asupra materiei organice, atunci telefoanele mobile, statiile radio sau radiatia EM primita de la soare are trebui sa aiba efecte de mii de ori mai puternice. Asta se pare ca le-a scapat asa zis-ilor cercetatori sau naivilor dispusi sa creada cu disperare in orice

 4. si eu intreb spune

  Imi pare rau pentru cei care se cred „educati stiintific” si le cer iertare daca prin acest comentariu le provoc stari emotionale negative. Parerea mea este ca disarmoniile care se manifesta prin tot felul de boli (psihosomatice) incep de cele mai multe ori tocmai din cauza educatiei stiintifice/materialiste care ne indeparteaza de adevarul vietii. Cand incepi sa-ti pui intrebari de genul „De ce sunt pe Pamant?”, „Cine sunt eu?”, „De ce depinde evolutia vietii mele?”,”Ce sunt gandurile, emotiile…..toate ‘emanatiile’ mintii?”, „Ce este disperarea de a crede in ‘orice’?”, abia atunci incepi sa intelegi/simti despre ce este vorba in filme/lucrari de acest gen. Adevarul/esentialul vietii este invizibil (deocamdata). Cei implicati in domeniul dezvoltarii persoanle contribuie esential pentru intelegerea lui. Este sensul dezvoltarii stiintei in viitor. Persoanele implicate in sistemul de invatamant ar trebui sa-i invete pe copii cum sa traiasca adevarat, sa faca lucrurile cu sufletul/inima, in primul rand; dar, desigur, cunoscand si apreciind toate cuceririle stiintifice. Ele au fost tot eforturi/cautari/realizari ale…..inimii, inainte de toate, se intelege de la sine. Sa fiti iubiti!

 5. horia indreiu spune

  cu mult timp inainte de descoperirile mentionate in articol parintele ARSENIE BOCA a spus ca toate pacatele parintilor se inscriu in codul genetic al copiilor lor.Voi ce ati vazut in jurul vostru?

 6. PHISICIANU spune

  mai fratzilor nu va mai agitati cu sperantele astea desarte!
  are perfecta dreptate!

  dar noi oamenii avem multe orgolii si mare dragoste de arta si…artizanat! (unde ati mai vazut in lumea NATURALA alias ANIMALA asemenea comportament anti-logic?)

  mai pe intelesul popular, MAMA NATURA a avut grija prin selectiile naturale de miliarde de incercari ratate si filtrate exersate de cand am aparut noi din prima molecula organica pe aici, sa imunizeze cumva fiinta biologica de nefastele influente inca de la origini, precum exploziile solare , perturbatii geomagnetice si altele notorii azi si care nu ne-au pus rasa cu botul pe labe ca daca eram asa sensibilosi la orice pulse dintre miliardele in fiecare secunda in aerul din jur atunci nici dvs astia psihoSFii nu mai apareati sa va dati cu presupusu prin balta!…

  Desigur poezia incita si ne lanseaza pe rampa…pe cand adevarul gol-golut adica stiintific adica prozaic doare si ne rontzaie spiritualu si de aici trilema…
  1 – legile naturii adica ale lui Dumnezeu=UNIVERSUL INCONJURATOR sunt de cand lumea deja formulate de la tabela Mendeleev incoace nimic nou real sub Soare si noi doar cautam sa le pricepem ca sa ne putem strecura mai intelectual printre ele
  2 – noi suntem oameni si nu animale deci avem trairi de tot felul si dincolo de realitatea prea banala deci groteasca…
  3 – daca emanam o idee noua azi chiar si tampita mai nou nici macar nu e nevoie sa mai fie vehement combatuta daca e trendy, fendy, shic, feng-shui sau shuie de-a dreptul dar face rating cand prostimea, oricum mai multa, pune botul, papa reclame si noi gadgeturi antelectuale ca sa mai scape de monoton

 7. ariel spune

  nimic nou sub soare!

 8. Autodepasire.ro spune

  Ma surprinde faptul ca financiarul afiseaza stiri depsre intangibil.

  E de apreciat totusi faptul ca indiferent de motiv, aceste randuri scrise mai sus pot trezi in cititor cel putin curiozitatea de a-si explora sinele intru dezvoltarea sa personala!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.