Profeţiile lui Mahendra pentru anul financiar 2012, lansate sub forma unei cărţi

O carte de profeţii despre ceea ce se va întâmpla în anul viitor pe pieţele financiare, profeţii realizate de Mahendra Sharma pe baza unor metode astrologice străvechi, a fost lansată luni, conform Business Wire.

Cartea, intitulată simplu „2012 Financial Predictions” (2012: Predicţii financiare), este cea de-a 6-a carte de profeţii scoasă de Mahendra Sharma. Profeţiile lui Sharma au fost folosite de-a lungul timpului de guverne, instituţii financiare şi de investitori individuali din întreaga lume.

„Dacă vă gândiţi la schimbările produse în ultimul timp (schimbări care, deloc suprinzător, au fost prezise cu metode astrologice) şi la felul în care investitorii iau multe din deciziile lor financiare, începeţi să înţelegeţi logica”, susţine Sharma.

„Predicţiile mele sunt bazate pe informaţii care deja există. Eu pur şi simplu preiau informaţii din lumea astronomiei şi a astrologiei şi, în loc să aplic aceste informaţii anumitor indivizi, le aplic pentru a face predicţii despre evenimente globale”, mai adaugă autorul.

Volumul „2012 Financial Predictions” conţine prognoze detaliate pentru tendinţele lunare ale pieţelor importante, precum şi ghiduri de investiţii care ţin cont de viitoarele perioade faste şi nefaste ale pieţelor, împărţite pe secţiuni cum ar fi metale (aur, argint, cupru, platină), energie (petrol, gaze naturale), dar şi cereale, produse software sau bonuri de tezaur. Previziunile se referă şi la evoluţia pe anul viitor a principalilor indici bursieri – S&P, Nasdaq, Nikkei, Hang Sang, ASX, Nifty India, DAX, CAC, sau Swiss & FTSE, dar şi la evoluţia principalelor monede şi a pieţei imobiliare.

Născut în India, într-o familie de astrologi, Mahendra Sharma trăieşte în prezent la Santa Barbara, în California şi călătoreşte în jurul lumii oferind sfaturi astrologice politicienilor şi investitorilor care doresc să-l asculte. Site-ul său de internet, www.mahendraprophecy.com a adunat peste 10 milioane de vizitatori unici începând cu anul 2001. El a mai publicat până în prezent alte cinci cărţi de previziuni şi profeţii economice.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata