MediHelp, prima aplicaţie pentru smartphone din domeniul asigurărilor private de sănătate din România

Prima aplicaţie de smartphone din domeniul asigurărilor private de sănătate a fost lansată, recent, de MediHelp International, cel mai important broker de asigurări private de sănătate din Europa Centrală şi de Est, prezent în România din anul 1999, se arată într-un comunicat de presă al companiei, transmis, luni, 21 mai.

MediHelp, noua aplicaţie, este disponibilă gratuit în App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPod Touch şi iPad, indiferent dacă sunt sau nu clienţi ai MediHelp International.

Potrivit sursei citate, prin intermediul aplicaţiei poate fi căutat cel mai apropiat spital faţă de locaţia în care se află utilizatorul de smartphone, oriunde în lume. În plus, programul conţine un ghid de prim ajutor ce poate fi consultat în caz de urgenţe. Astfel, prin simpla deschidere a meniului, utilizatorul va găsi o listă de posibile simptome, iar în urma selecţiei unuia dintre acestea, vor fi afişate o serie de instrucţiuni şi sfaturi utile în caz de pericol.

O altă caracteristică importantă a Medical Partners este că permite utilizatorilor să găsească toţi partenerii MediHelp din întreaga lume în cazul în care au nevoie de un consult medical.

Totodată, cei care îşi doresc să cumpere o asigurare privată de sănătate pot accesa meniul Health Insurance care oferă detalii exacte despre gama de produse, sau pot apăsa pe Request a Quote, ceea ce le va oferi acces la informaţii despre planul de asigurare privată care li se potriveşte cel mai bine.

.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.