Cum se falsifică testele vaccinurilor care „protejează” copiii de boli!

– Infracţiunile marilor companii farmaceutice nu mai sunt doar o teorie conspiraţională: mita, frauda, fixarea preţului au devenit publice

 

Producătorul şi distribuitorul de medicamente Merck a fost prins în flagrant de către doi dintre angajaţii săi, falsificând datele prin contaminarea probelor de sânge cu anticorpi de origine animală.

GlaxoSmithKline tocmai a fost amendată cu 3 miliarde de dolari pentru mituirea doctorilor, ascunderea unor date experimentale importante şi marketing fraudulos.

Pfizer a fost dată în judecată de căre Asociaţia comercianţilor farmaceutici cu amănuntul, pentru ce se pretinde a fi „o schemă anticoncurenţială globală”, pentru a ţine departe de piaţă medicamentele generice pentru colesterol, sporindu-şi astfel profitul.

Cei care au susţinut cu ochii închişi vaccinul – bloggeri ştiinţifici, scepticii, doctorii, Centrele pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor şi chiar Administraţia Statelor Unite pentru mâncare şi medicamente – s-au dovedit a fi cu adevărat neinspiraţi, distrugându-şi reputaţia pentru că s-au alăturat unei industrii care acum este cunoscută ca fiind dominată de fraudă ştiinţifică.

Potrivit NaturalNews.com, Merck a falsificat datele testelor pentru a fabrica un vaccin împotriva oreionului cu o presupusă rată a eficienţei de peste 95%, a contaminat testele de sânge cu anticorpi animali pentru a umfla necorespunzător efectul anticorpilor asupra sistemului imunitar, a făcut presiune asupra a doi virusologi pentru a participa la fraudă şi ulterior a o acoperi, şi-a ameninţat angajaţii că vor merge la închisoare dacă fac dezvăluiri.

Un alt gigant farmaceutic, GlaxoSmithKline, a pledat vinovat la acuzaţia de mită, fraudă şi alte crime. Compania a fost de acord să plătească 1 miliard de dolari amendă penală şi 2 miliarde de dolari amendă civilă, în urma celor 9 ani de anchetă federală care au vizat activitatea sa.

Acuzaţiile aduse de procurori au fost: mituirea constantă a doctorilor cu case de vacanţe şi conferinţe plătite, falsificarea datelor de siguranţă a medicamentelor, crearea a pagube de miliarde de dolari pentru Medicare şi Medicaid. Compania şi-a cerut scuze clienţilor şi a continuat să-şi desfăşoare activitatea în mod normal.

Wall Street Journal relatează:

„În iunie 1999, Dr. Drew Pinsky, o personalitate populară la radio a folosit undele radio pentru a lăuda proprietăţile antidepresivului Wellbutrin de la GlaxoSmithKline PLC, spunându-le ascultătorilor că îl prescrie alături de alte medicamente pacienţilor aflaţi în depresie, pentru că  «poate spori excitaţia sexuală sau cel puţin nu o inhibă la fel de mult cum o fac alte antidepresive». Dar ce nu ştiau ascultătorii este că în urmă cu 2 luni, Dr. Pinsky, cunoscut sub numele de Dr. Drew în timpul celor 2 ani în care a găzduit un popular show «Loveline», ce acorda sfaturi despre sex, tocmai primise a doua şi ultima dintre plăţile din partea  GlaxoSmithKline, în valoare totală de 275.000 de dolari, pentru «servicii pentru Wellbutrin»”.

În urma celor constatate nici o arestare nu a fost făcută. Se îndreaptă industria farmaceutică din Statele Unite spre un monopol medical, prin intermediul legislaţiei socialiste de îngrijire a sănătăţii?

 

Milioane de copii injectaţi în mod iresponsabil

Cei 2 virusologi care au dezvăluit înşelătoria cu vaccinul Merck au declarat că „am fost martorii testării inadecvate şi a falsificării datelor în care Merck s-a implicat pentru a spori artifical eficacitatea vaccinului Mill”.

Ei au susţinut că datorită rezultatelor falsificate „Statele Unite au plătit sute de milioane de dolari în ultimii 10 ani pentru un vaccin care nu oferă o imunizare adecvată. Statele Unite sunt de departe cea mai importantă victimă financiară a fraudei companiei Merck”.

Totuşi, victimele finale sunt milioanele de copii care sunt injectaţi cu un vaccin pentru oreion ce nu le oferă protecţie propriu-zisă… Eşecul Merk cu acest vaccin a permis bolii să persiste în focare importante ce continuă să apară.

 

Tulpina virală de la Merk este veche de 45 de ani!

Potrivit plângerii înaintate, Merk a folosit aceeaşi tulpină virală, slăbită de la generaţie la generaţie, în ultimii 45 de ani.
Citeste continuarea…

Loading...

Citește și
loading...

9 Comentarii
 1. Alina spune

  As dori sa stiu sursa acestor informatii. Multumesc.

 2. arakelian spune

  si ca o alta observatie, Romania este una din putinele tari europene cu vaccin de TBC facut de 2-3 ori in viata. Vaccinul este inutil, Romania este prima la nr de cazuri in Europa.

 3. Alex Pop spune

  Foarte interesant! Totusi ce putem face pentru copii nostri pe viitor? Ce se intampla daca eu ca parinte nu vreau ca un copil de-al meu sa primeasca vaccin? Ele se fac la scoala fara sa fie necesara prezenta parintilor atunci cand se fac si nimeni nu se intreaba daca e bine sau nu sa iti faci vaccin.

 4. Feli spune

  Alex, tu ca parinte ai dreptul sa refuzi vaccinarea. Vaccinarea nu e obligatorie in Romania (in ciuda dezinformarii practicate prin insusi termenul „vaccinurile obligatorii”). Imprimi textul legii, faci o declaratie ca nu doresti ca al tau copil sa fie vaccinat, ii spui si copilului sa fie atent si sa refuze vreo vaccinare facuta la scoala fara stirea parintilor si asa poti evita problemele de orice natura. Sunt multi parinti in Romania care nu mai accepta vaccinurile pentru copiii lor. Lumea a inceput sa se trezeasca.

 5. Anca spune

  Fetita mea e in clasa a II a si vaccinurile „obligatorii” din clasa I le-am refuzat. Se face o adresa catre scoala in care scrii ca refuzi vaccinarea pe ce motiv vrei tu. Atat! Nimeni nu a comentat nimic!

 6. Dei spune

  Preiau acest articol, Felicitari ! Cu cat vom fi mai multi cu atat mai repede vom reusi sa scapam de aceasta “obligatie” ! Pe blogul meu, http://dei-matei.blogspot.ro/ , veti gasi un link cu trimitere la o petitie impotriva vaccinarii obligatorii !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.