Local Kombat: Atodiresei „în al nouălea cer” după ce a devenit campion mondial WAKO Pro

Ionuţ ”Pitbull” Atodiresei a declarat că este „în al nouălea cer” după ce a devenit campion mondial WAKO Pro la cat. 64,5 kg, vineri, în cadrul Galei Local Kombat găzduită de Sala Polivalentă „Nadia Comăneci” din Oneşti, informează un comunicat.

„Mi s-a îndeplinit un vis, acela de a deveni campion mondial. Este rezultatul a aproape 20 de ani de muncă. Sunt în al nouălea cer. Este unul dintre cei mai buni ani din carieră. După ce în iunie la Craiova am luptat în faţa a aproape 15.000 de spectatori, acum am cucerit şi centura mondială”, a afirmat Atodiresei.

Sportivul a devenit a devenit primul campion mondial WAKO Pro din istoria României,după ce l-a învins la puncte (decizie 2-1) pe spaniolul Aitor Eguzkiza în cadrul galei de la Oneşti.

Gala din oraşul Nadiei Comăneci a fost organizată special pentru prezentarea marii finale Superkombat, programată pe 22 decembrie la Bucureşti.

Printre spectatori s-au numărat şi Sebastian Ciobanu, Andrei Stoica, Benny Adegbuyi şi Raul Cătinaş, românii care vor lupta pe 22 decembrie în marea finală a circuitului Superkombat, organizată în asociere cu organizaţia japoneză K-1 şi care se anunţă cel mai mare eveniment din istoria României în acest sport.

73 total views, 0 views today

Citeste si:  Agrometeo: Rezerva de apă din solul agricol se va situa în limite satisfăcătoare, în următoarea săptămână

Citeste si:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...