Filmul de weekend: „Conversaţii cu Dumnezeu”

“Conversaţii cu Dumnezeu” este povestea reală a lui Neale Donald Walsch care a inspirat şi schimbat vieţile a milioane de oameni din întreaga lume. Călătoria începe după ce acesta îşi fracturează gâtul într-un accident de maşină, iar apoi îşi pierde locul de muncă. Imediat după aceea, este martorul propriei transformări dintr-o persoană obişnuită într-un om al străzii, fără acoperiş deasupra capului, care se luptă să supravieţuiască.

Aventura care i-a deschis ochii lui Neale ne face martorii bătăliei sale emoţionante pentru asigurarea hranei zilnice, câştigarea prietenilor şi reconstruirea vieţii.

Şi tocmai când lucrurile par că intră pe un făgaş normal, se înrăutăţesc dramatic. Simţind că este un ratat complet în toate aspectele vieţii, plin de ură şi amărăciune, Neale îi adresează lui Dumnezeu o listă de întrebări apăsătoare.

Spre neîncrederea sa, Neale primeşte răspunsuri. Conversaţiile extraordinare ce urmează au fost citite de peste 7 milioane de oameni de pe întreaga planetă, traduse în 36 de limbi.

Citeste si:  Transfăgărăşanul, în topul traseelor spectaculoase din lume

176 Cititori

loading...
  • Share on Tumblr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *