Udrea: Nu am de gând să mă retrag din cursa pentru şefia PDL cât timp competiţia se desfăşoară corect

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat luni, 18 februarie, că nu are de gând să se retragă din competiţia pentru şefia PDL, atâta timp cât competiţia se desfăşoară corect şi nu se încearcă de la „butoanele Convenţiei să se determine un anume rezultat”.

„Nu am niciun gând pentru că nu este o miză personală. Intrarea mea în competiţia pentru preşedinţia PDL s-a făcut pentru că partidul are nevoie de o schimbare, dacă după ce am continuat să pierdem electorat, să scădem în preferinţele cetăţenilor, intrăm în alegeri cu o singură moţiune şi partidul îşi validează conducerea care a dus partidul în toate aceste alegeri perdante cred că ne facem de râs în faţa propriului electorat. Miza mea nu este personală, este pentru partid, de echipă şi nu consider că am motiv să mă retrag atâta timp cât competiţia se desfăşoară corect şi se duce fără a se încerca de la butoanele Convenţiei să se determine un anume rezultat”, a spus Udrea, la Palatul Parlamentului.

Udrea a subliniat că ar trebui să existe criterii clare după care să se formeze listele de participanţi la Convenţia PDL.

„Cred că ar trebui criterii clare după care să se formeze listele cu participanţi în aşa fel încât să nu ne trezim acolo că fiecare îşi aduce rudele, prietenii, oameni care nu sunt în partid doar ca să voteze cum vrea preşedintele de organizaţie”, a punctat deputatul democrat-liberal.

Udrea a spus că i-a sunat pe preşedintele Traian Băsescu, pe liderul PDL, Vasile Blaga, şi pe fostul şef al democrat-liberalilor Emil Boc să-i anunţe că va candida pentru şefia partidului deoarece sunt oameni importanţi pentru formaţiune.

„Sunt oameni pentru care PDL contează, pentru care opoziţia în acest moment contează, dacă ne referim la preşedinte, oameni cu care am lucrat foarte mult timp şi am considerat că este firesc dacă îmi anunţ candidatura, care a fost o surpriză pentru toată lumea măcar pe oamenii aceştia şi pe colegii mei să nu-i iau prin surprindere cu anunţul la televizor”, a explicat ea.

Citește și
1 Comentariu
  1. Informatorul spune

    Greu de spus daca va fi corecta competita in PDL, stiind faptul ca Blaga de o luna de zile umbla prin tara chipurile pentru analiza!! Dar el nu face altceva decat sa obtina sustinere prin santaj, amenintari, pune interimari acolo unde nu are garantia ca va fi sustinut…. Udrea are de luptat cu o mafie periculoasa din acest partid. Aici s-a ajuns! De ce credti ca Blaga vrea cu orice pret sefia? Deoarece are niste obligatii fata de prietenii lui din PSD si PNL adica, afacerile la negru pe care le are si nu poate avea sustinere de la baronii PSD daca Blaga nu controleaza PDL-ul pentu al tine la un prag de 5% -adica, un partid de rezerva in caz ca cineva de la putere ar putea avea nevoie de el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.