16 beneficii şi utilizări uimitoare ale apei oxigenate

16 beneficii şi utilizări uimitoare ale apei oxigenate

Apa oxigenată denumită şi peroxid de hidrogen este singurul agent antibacterian compus numai din apă şi oxigen. La fel ca şi ozonul, peroxidul de hidrogen distruge organismele producătoare de boli, prin oxidare şi este considerat cel mai sigur şi mai eficient dezinfectant natural din lume.

Deoarece ucide microorganismele prin oxidare, procesul poate fi cel mai bine descris ca o ardere controlată. Când peroxidul de hidrogen reacţionează cu materialul organic, acesta se descompune în oxigen şi apă.

 

1. Apa oxigenată – o alternativă pentru înălbirea hainelor

Peroxidul de hidrogen este un bun înălbitor. Adăugaţi o ceaşcă de peroxid în apă şi veţi vedea cum se vor albi rufele şi lenjeria. De asemenea, este bun în scoaterea petelor de sânge de pe haine şi de pe covoare.

Dacă există sânge pe haine, trebuie doar să turnaţi direct pe locul respectiv, lăsaţi să acţioneze aproximativ un minut, apoi frecaţi şi clătiţi cu apă rece. Repetaţi procedura dacă este necesar.

Citeste si:  Secetă-record în luna iulie în SUA

 

2. Importanţa apei oxigenate pentru sănătate

Corpul nostru produce peroxid de hidrogen pentru a lupta împotriva infecţiilor. Este necesară prezenţa lui  pentru o funcţionare corectă  a sistemului nostru imunitar. Celulele albe din sânge sunt cunoscute sub numele de leucocite.

O sub-diviziune a leucocitelor este reprezentată de aşa-numitele neutrofile. Acestea produc peroxid de hidrogen, ca o primă etapă de apărare împotriva toxinelor, paraziţiilor şi virusurilor.

 

3. Băile cu apă oxigenată detoxifică organismul şi sunt o sursă de întinerire

Folosiţi aproximativ 2 litri  peroxid de hidrogen (3%) la o cadă de apă caldă. Lăsaţi apa să se impregneze în corp cel puţin o oră-două, adăugând din nou apă fierbinte când este necesar, pentru a menţine o temperatură constantă, în care să vă simţiţi confortabili.

 

4. Apa oxigenată ajută la vindecarea ciupercii piciorului

Pentru a vindeca o ciupercă a piciorului, şpreiaţi pur şi simplu zona afectată cu un amestec de peroxid de hidrogen şi apă simplă (50/50). Faceţi acest lucru în fiecare seară, mai ales pe degetele de la picioare şi lăsaţi-le apoi să se usuce.

Citeste si:  Despre criza de vindecare (I)

 

5. Duşul cu apă oxigenată elimină infecţiile

Adăugaţi peroxid de hidrogen (3%) în apă distilată caldă şi faceţi un astfel de duş, o dată sau de două ori pe săptămână, pentru a elimina infecţiile, chiar şi cele cronice.

 

6. Apa oxigenată curăţă colonul

Pentru curăţirea colonului, adăugaţi o ceaşcă de peroxid de hidrogen (3%) la 20 de litri de apă caldă, fără să depăşiţi această cantitate. Pentru clismă, adăugaţi o lingură de peroxid de hidrogen (3%), la un litru de apă distilată.

 

7.  Apa oxigenată vindecă cangrena

Eliminaţi infecţiile de pe piele, aplicând peroxid de hidrogen (3%) în locurile afectate, timp de cinci-zece minute, de mai multe ori pe zi. Chiar şi cangrena care nu se vindecă cu nici un medicament se poate vindeca prin îmuierea rănii cu peroxid de hidrogen. Puneţi o jumătate de sticlă de apă oxigenată în cadă pentru a reduce ciuperca sau alte infecţii cutanate.

 

8.  Eliminaţi  acarienii cu apa oxigenată

Pacienţii înţepaţi de acarieni (insecte precum căpuşele sau alţi paraziţi), au declarat că peroxidul de hidrogen a eliminat eficient acarienii de pe pielea lor, ucigându-i instantaneu. Şpreiaţi de câteva ori locul pielii în care aţi fost înţepat, lăsând câteva minute între aplicări şi veţi vedea rezultatele uimitoare.

6,275 total views, 0 views today

Pages: 1 2

Citeste si:

5 Comentarii

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...