Horoscopul lunii iulie 2016

Horoscopul lunii iulie 2016

BERBEC

Toate se aşează mult mai bine acasă, în familie. Atmosfera este din nou plăcută, paşnică, armonioasă, pentru că puneţi fiecare în prim plan iubirea care vă leagă şi rădăcinile pe care vi le-aţi implantat adânc. Tu eşti cel care inspiră linişte şi încredere deplină celor dragi, le oferi cuvinte de încurajare, promisiuni solide şi tot felul de dovezi care-i asigură pe ceilalţi membri ai familiei că toate merg din ce în ce mai bine, că sunteţi pe calea cea bună şi nimic nu vă va lua prin surprindere. Succesul unei luni frumoase în iubire depinde şi de felul în care ai făcut pace cu tine însuţi, pentru că dacă tu eşti calm, zâmbitor şi mulţumit de tine, vei reuşi să le inspiri şi altora aceeaşi impresie. Zâmbeşte-te, simte-te bine în pielea ta şi ai să vezi multe priviri admirative către tine.

Prea te gândeşti doar la planurile care nu ţi-au ieşit anterior, iar această atitudine negativistă şi pesimistă nu e deloc benefică pentru a te concentra la ce ai de făcut. Au fost şi foarte multe aspecte excelente, şi multe recompense obţinute, şi enorme satisfacţii pe parcurs, dar nu cumva le-ai uitat şi ai devenit obsedat mai degrabă de vreun eşec la care, faci ce faci, şi revii mereu cu gândul. Ar fi bine să laşi acel moment undeva în trecut, bine îngropat printre amintiri care nu mai au nici un rol în prezent, şi să scoţi la lumină doar lista mult mai lungă de succese şi realizări cu care te poţi mândri. Acestea contează acum, nu greşelile sau eşecurile personale, deci focalizează-ţi energia pe ce ai, ce ştii,c e ai devenit, ce vrei să faci de acum încolo! Prezentul naşte viitorul, deci ai grijă ce sămânţă implantezi!

TAUR

Nu pune la suflet tonul ridicat cu care ţi se mai adresează uneori cei pe care-l iubeşti. Are şi el problemele şi nervii lui, şi tot tu trebuie să fii cel care tolerează atitudinea un pic cam agresivă pe care acesta o afişează faţă de tine (face asta doar pentru că ştie că-l ierţi). Dacă vezi că nu e în apele lui, lasă-l în pace, nu mai turna şi tu gaz pe foc cu tot felul de reproşuri sau critici, cu suspiciuni şi întrebări inutile, aşteaptă să-i treacă, pentru că va aprecia mai mult înţelegerea de care dai dovadă tăcând şi suportându-i nazurile, decât dacă ai începe să-i tot atragi atenţia în fiecare clipă că e nervos, că e arţăgos, că e nepoliticos, că e prea de tot! Tu ce ai face dacă ai fi în locul lui ca atare încearcă să te gândeşti cum ai reacţiona dacă ai trece prin situaţii similare. Empatia contează enorm în iubire şi în cuplu, deci uită de tine şi gândeşte-te mai mult la celălalt.

Nu te mai întoarce mereu în trecut, în vremuri care nu-ţi amintesc decât de lucruri neplăcute. Numai de tine depinde să închizi odată acel capitol care te-a rănit şi să spui adio dramelor, insucceselor, eşecurilor mai mici sau mai mari din cariera ta. Sigur, ai învăţat enorm din ele, dar a vorbi mereu doar de tristeţile vremurilor de odinioară nu face decât să dea putere acelor emoţii negative care iar îţi invadează sufletul. Priveşte cu detaşare şi luciditate la acele amintiri, fără să le alimentezi din nou, acceptă faptul că s-au dus şi nu te mai pot atinge după atâta vreme. E vremea să arhivezi aceste amintiri în pod şi să le laşi acolo, ţintind la alte şi alte proiecte şi scopuri profesionale. Ce a fost a fost!

GEMENI

Apare şansa unei noi relaţii la orizont sau iei decizii importante în cuplul deja format, de parcă acum se trasează următorii paşi într-un plan esenţial pentru viitorul tău sentimental. Eşti pus pe fapte mari, dai naştere unor idei măreţe şi unor planuri deosebite în care e implicat şi partenerul. Eşti în faţa unui nou început şi pe umerii tăi cad cele mai grele decizii, dar eşti persoana potrivită s-o faci! Relaţia de cuplu capătă o tentă raţională, deci s-ar putea spune că iubeşti mai mult cu capul decât cu inima, ceea ce constituie un avantaj pentru cei îndrăgostiţi până peste urechi, pentru că aşa poţi păstra contactul cu realitatea şi poţi gândi limpede. Mintea ta trece înaintea emoţiei şi e mai bine aşa!

Ai muncit enorm ca să ajungi până aici, la nivelul la care eşti acum şi ar trebui să fii mai mult decât mulţumit de rezultate. Eforturile tale au ajuns într-un punct în care deja se vede tot ce ai realizat, tot ce ai construit, tot ce ai acumulat, pentru că nivelul atins te satisface şi îţi dă motive să fii mândru de tine. Nu ai primit nimic pe gratis, a fost o luptă grea şi de durată atât cu tine însuţi, cât şi cu lumea din jur, dar iată că ai ajuns la vremea unui bilanţ şi ai cu ce te lăuda! Munca ta e recompensată pe merit, eşti apreciat sincer pentru cel care eşti acum, deci ai motive să te apreciezi pe tine însuţi mai mult!

RAC

O discuţie faţă în faţă, ca de la egal la egal, cu partenerul tău va rezolva cu brio o problemă majoră de comunicare între voi doi care s-a acutizat în ultima vreme. La originea acestor animozităţi se află interpretarea greşită a unui cuvânt aruncat în vânt sau a unei atitudini, de aceea e nevoie de explicaţii logice, raţionale, clare, în care fiecare să aibă dreptul său la cuvânt ca să-şi expună punctul de vedere. Vei fi foarte mulţumit când vei vedea că ambele părţi au ajuns la un consens şi se clarifică situaţia, ceea ce va restabili buna înţelegere şi atmosfera amicală de dinainte. Chiar dacă durează ceva timp ca să ajungeţi la un consens, merită răbdarea, toleranţa, aşteptarea pe care le puneţi în joc. Ascultă ce are de spus jumătatea ta, n-o ţine doar pe a ta!

Citeste si:  Loganul cu cutie automată, comercializat în Israel şi statele arabe, nu şi în România

Apare o schimbare de direcţie complet neaşteptată în planurile tale şi, deşi pe moment te cam derutează, după ce-ţi vei recăpăta orientarea în spaţiu, vei descoperi cât de bine sună acest sens nou. E ca un noroc chior, profită de el, pentru că s-ar putea să nu se mai ivească altul prea curând, ca atare totul depinde de promptitudinea cu care valorifici această ocazie rarisimă. Succesul profesional depinde enorm de câteva aspecte ce ţin absolut de şansă: să fii la locul potrivit în momentul potrivit pentru a primi beneficiile acestui eveniment neaşteptat, deci nu refuza nici un provocare, chiar dacă la început ai impresia că nu-i faci faţă. Ba da, totul va ieşi bine, totul e să accepţi!

LEU

Demult nu ai mai avut o viaţă sentimentală atât de agiotată, de animată, de surprinzătoare. Lucrurile au căpătat un ritm foarte alert în cuplu care te ia şi pe tine prin surprindere, de aceea trebuie să te adaptezi repede vitezei. Dar îţi place! Fă schimbările rapid, nu mai aştepta, reacţionează spontan, pentru că acum contează să fii cât mai prompt în decizii şi mişcări, pentru că partenerul de la tine aşteaptă deciziile cele mai importante. Dacă ceri timp de gândire, dacă amâni sau începi să te îndoieşti, s-ar putea să-ţi ia altul norocul de sub nas – da, da, chiar şi în iubire! – tocmai de aceea e bine să fii pe fază şi să profiţi de ocaziile bune. Această viteză cu care se desfăşoară evenimentele în plan sentimental te ajută să ajungi mult mai repede la visul tău, chiar dacă, la un moment dat, s-ar putea să vină mai multe deodată, ceea ce te poate copleşi.

Ai chiar în mâna ta cel mai eficient instrument de a-ţi croi singur viitorul. E vorba de optimism, de gândirea pozitivă, de încrederea în şansa ta, valori de care, cel puţin acum, te poţi bucura în cantităţi considerabile. Cât timp reuşeşti să te menţii pe această pantă ascendentă, crezând cu tărie în reuşita planurilor tale, nimic nu te va opri din elan şi vei ajunge acolo unde îţi doreşti fără nicio piedică. Gândirea pozitivă naşte la rându-i o atitudine pozitivă în faţa oricărei provocări, astfel încât să treci la etapa următoare mult mai simplu. Spune-ţi că orice se poate cât timp vrei acel lucru, şi va deveni mai uşor decât crezi! Ţinteşte sus, nu te lăsa învins nici de piedici, nici de critice celor invidioşi. Spune-ţi ţie însuţi că tot ce vrei e deja acolo, la îndemâna ta şi totul va fi mai apoi doar o chestiune de timp până când vor deveni realitate.

FECIOARĂ

În plan sentimental, toate bune şi frumoase la orizont, pare o lună a veştilor superbe, a evenimentelor fericite, a întâlnirilor capitale, deci fii pregătit pentru surprize dintre cele mai deosebite! Familia e principalul tău punct de atracţie, pentru că acolo se petrec cele mai interesante momente: o masă festivă, o aniversare, o nuntă, o petrecere, cu siguranţă momente aparte care te apropie mai mult e cel drag. Oricare ar fi evenimentul care vă aduce la un loc cu mic cu mare, atmosfera este veselă, tonică, gălăgioasă, perfectă pentru a vă simţi cu toţii bine! Profită de energia pozitivă degajată de cei dragi pe care îi ai aproape şi retransmite-o şi tu lor înapoi, înzecit, pentru că practic îţi alimentezi inima din iubirea lor.

La serviciu, nu prea îţi ies treburile aşa cum ai fi dorit, încât vei spune că e o lună înţesată de ghinioane, de probe, de piedici. Parcă nimic nu merge, nimic nu înaintează şi e normal să abordezi o atitudine negativistă şi pesimistă când vezi câte se adună. Nu exagera totuşi! Dacă vezi că anumite planuri stau pe loc, oricâte eforturi depui, mai bine le abandonezi pentru o vreme, ca să te apuci de ele altădată, când vei fi depăşit aceste hopuri. Stai pe loc, aşadar, nu insista asupra acelor aspecte care nu au nicio şansă să se rezolve chiar acum, şi mai fă şi tu o pauză în care să nu mai faci nimic. La concediu te-ai gândit? Dacă nu, fă-ţi bagajele. Dacă da, drum bun! E exact atmosfera prielnică odihnei!

BALANŢĂ

În amor, eşti prins într-o situaţie care generează emoţii puternice, dar nu dintre cele mai plăcute. Sunt mai degrabă temeri ciudate cu privire la direcţia în care merge relaţia ta sentimentală cu o persoană care îţi ridică unele semne de întrebare. Te-a cuprins un pesimism care nu te reprezintă de obicei şi vezi în jur doar pericole, motive de îndoială sau incertitudini ce te fac să-ţi cam pierzi speranţa că relaţia voastră va merge spre bine. Lasă temerile deoparte, hopurile sunt fireşti în orice iubire, dar nu trebuie să le dai mai multă importanţă decât merită. Nu turna gaz pe foc la o banală ceartă şi nici nu face din ţânţar armăsar. Valurile vin şi trec, totul e să nu zgândăreşti tu nisipul de pe fundul mării. Rămâi calm şi tolerant, taci atunci când e cazul şi aşteaptă să se aşeze apele pe făgaşul normal.

Citeste si:  Forintul şi leul sunt perdanţii evidenţi direcţi ai unei eventuale destrămări a zonei euro

La serviciu se vede că eşti cam obosit, şi fizic, şi psihic, nu mai eşti în cea mai bună formă, ci ai avea mare nevoie de o pauză. Greu de crezut că ţi-o poţi permite chiar acum – decât dacă ţi-ai programat mai demult concediul – pentru că apar, colac peste pupăză, tot felul de sarcini noi, chiar mai dificile decât te aşteptai, care vor cere imposibilul de la tine. Dacă nu le poţi amâna sau pasa la alţii, ţi le asumi şi pe acestea, dar, pe un fond deja sensibilizat, nu vei da randament şi nici nu ajungi la rezultatele dorite. Ar fi bine să-ţi calculezi bine forţele înainte de a porni şi, dacă nu te simţi în stare, să spui asta sincer, din start, cu explicaţiile logice de rigoare. Mai bine recunoşti că nu poţi, decât să porneşti şi să dai în bară. Cere deci sfaturi, ajutor, îndrumare.

SCORPION

Când toate îţi merg de minune în iubire, eşti mult mai vesel şi mai generos şi îţi place să împărtăşeşti bucuria cu ceilalţi. Indiferent care ar fi formele de gratitudine pe care le ai la îndemână, eşti atât de darnic şi de bun, încât oferi totul cu inima deschisă. E modul tău de a arăta lumii că eşti mulţumit, că eşti recunoscător pentru tot ce ai primit, o formă altruistă de a dărui şi altora ceva din fericirea ta. Primul care primeşte generozitatea ta este, desigur, partenerul, care va fi uimit de gesturile tale. Le face bine şi celor din jur această atitudine deschisă, optimistă, luminoasă, pentru că se vor molipsi de la tine de bună dispoziţie, de curaj, de determinare şi încredere. Eşti un exemplu demn de urmat către fericire şi dai impresia că zbori, că eşti în al nouălea cer. Asemenea atmosferă sună chiar şi a îndrăgosteală, deci, de ce nu, sună chiar iubirea la uşa ta!

Ai aşteptat cu nerăbdare această lună ca să faci o mare schimbare de direcţie în planurile tale. Pentru că Marte şi-a reluat mersul direct în zodia ta, acum e momentul să reîncarci rezervorul cu benzină şi să reporneşti în forţă. Ai făcut un ocol, aşa e, dar ai acum tot ce-ţi trebuie să te relansezi pe orbită. Aveai de multă vreme gândul acesta să porneşti pe o altă cale (altă profesie, alt loc de muncă, alte proiecte, alţi colaboratori, alte instrumente), dar nu mai venea odată momentul potrivit, dar acum consideri că e perfect să-i dai startul! La început, nu prea ştii încotro mergi, abia te dezmeticeşti în faţa noului. Ştii doar că vrei altceva, dar, deşi eşti nesigur încă pe ceea ce te aşteaptă la capăt, ai convingerea că ai făcut o alegere bună şi foarte curând se vor vedea şi urmările! Dacă ai decis schimbarea, ţine-te de ea până la capăt, nu te opri la primele hopuri, pentru că vor apărea şi ele, totuşi…

SĂGETĂTOR

Iubirea nu e un episod de scurtă durată în care trebuie să-ţi investeşti toate resursele dintr-un foc, ci este un proces neîntrerupt ce poate dura ani până când poţi ajunge unde doreşti. Nu te mulţumi cu un moment frumos, cu fluturaşii din stomac de acum, ci ai răbdare, pentru că relaţia ta e în continuă dezvoltare şi are un potenţial fantastic de creştere. Investeşte tot ce ai, nu aştepta să vezi cu ce vine celălalt în ecuaţie, ci tu, dacă tot ai ce dărui, dăruieşte cu toată inima, pentru că roadele vor fi pe măsura energiei vărsate în acest demers. Eşti pe drumul cel bun în iubire, relaţia pe care o clădeşti acum are mari şanse de reuşită, deci nu-ţi pierde speranţa, încrederea, optimismul că se poate şi mai mult, şi mai bine de atât. Vâsleşte, pedalează, ai răbdare şi construieşte pas cu pas ceva ce te poate face fericit, fie că e vorba de relaţia deja începută, fie că se iveşte una nouă, incitantă.

La serviciu, au rămas multe lucruri nerezolvate din trecut, şi uneori te gândeşti ce-ar fi să le iei pe unele din ele din nou la bani mărunţi şi să le duci acum la îndeplinire? Bine faci, pentru că, privind înapoi, spre alte vremuri, descoperi vise care nu au ajuns la împlinire, scopuri care nu au fost atinse, planuri abandonate pe parcurs care ar putea reporni acum cu mai multe şanse de reuşită. De fapt, între timp, tu ai mai învăţat multe, ai mai acumulat experienţă, ai mai întâlnit oameni interesanţi, şi acum poţi folosi toate aceste resurse pentru a rezolva treburile neterminate. Întoarce-te la acel vis frumos de odinioară şi reconstruieşte-l acum. Nu te teme să iei de la capăt un scop de demult, chiar dacă a stat o vreme pe linie moartă. Reluând totul chiar de la capăt sau doar de unde le-ai lăsat cândva, îi dai mai mulţi sorţi de izbândă.

CAPRICORN

Relaţia în care ai investit multă energie şi încredere în ultima vreme dă semne clare de evoluţie excelentă, ceea ce-ţi inspiră încredere şi mai multă pe viitor. Tot ce se petrece între voi te motivează, te încarcă de bucurie, te entuziasmează. Priveşti la omul de lângă tine cu admiraţie, semn că apreciezi mult tot ce face pentru tine şi ceea ce înveţi permanent din interacţiunea cu el. Eşti foarte devotat acestei relaţii, oferi la fel de mult pe cât primeşti, pentru că vă simţiţi permanent pe aceeaşi lungime de undă. În vezi ca pe un coechipier de nădejde, ca pe un prieten apropiat, ca pe un tovarăş de lucru echitabil, ca pe cea mai de încredere persoană din toţi pe care ăi cunoşti, şi nu simţi nicio clipă că doar tu ai duce în spate greul relaţiei, ci dimpotrivă: împărţiţi totul excelent. La asemenea schimb reciproc avantajos de energie, nu se poate vorbi decât de fericire!

Citeste si:  Horoscopul lunii septembrie 2015

La serviciu, exagerezi cu auto-critica, iar modul în care arăţi lumii că nu-ţi convin o mulţime de lucruri la tine însuţi nu face decât să-ţi ştirbească imaginea în ochii lor, dar mai ales în ochii tăi! Dai dovadă, de fapt, că nu ai încredere în tine, că orice ai face, mereu găseşti ceva care nu-ţi place la propria persoană, şi dacă scoţi mereu în evidenţă doar lipsurile, şi cei din jurul tău vor începe să vadă doar ce NU eşti tu de fapt, nu cum ai fi în realitate. Dacă spui că nu poţi una, nu ştii alta, nu eşti aşa şi pe dincolo, e clar că îţi faci o caracterizare doar cu lipsuri şi defecte, când ai o listă întreagă de însuşiri mult mai frumoase despre tine pe care ai uitat-o! Ce-ar fi să foloseşti un ton mai optimist când vorbeşti despre tine? Nu-ţi cere nimeni să te lauzi întruna, dar poţi spune mai degrabă cât de multe ai realizat (nu câte ai ratat), cât de departe ai ajuns (nu cât mai ai de mers), ce multe atuuri ai (nu câte îţi lipsesc încă).

VĂRSĂTOR

Iubirea e sursa ta de emoţii maxime, dar e greu de spus dacă e vorba de bucurie sau de tristeţe, de parcă ai parte de ambele feţe ale monedei din acelaşi loc. Persoana iubită te face şi cel mai fericit, dar şi cel mai trist uneori, pentru că aştepţi ceva anume de la ea şi nu mai vine sau nu vine în forma pe care o visai. Aştepţi o vorbă anume, un răspuns necesar, o decizie capitală, dar celălalt tace şi te ţine ca pe jar în aşteptare. Ar fi bine să-ţi iei inima în dinţi şi să declanşezi tu o discuţie sinceră, cu cărţile pe masă, pentru că starea aceasta incertă te omoară! Întreabă pe şleau ce vrei să afli şi acceptă răspunsul oricare ar fi. Altfel laşi loc de scenarii fanteziste care nu au nicio legătură cu realitatea.

La serviciu, stai permanent cu urechile pâlnie şi cu mintea trează, pentru că vin către tine o mulţime de informaţii şi trebuie să discerni rapid ce e adevărat în ele. Nu toate te ajută, tot aşa cum nu toate sunt corecte, dar mintea ta e ascuţită şi concentrată la orice detaliu. Foarte receptiv şi atent la tot ce afli, îţi sare imediat în ochi adevărul, deci nu e un efort prea mare pentru tine să tragi o linie clară între bine şi rău, între adevărat şi fals, între aşa da şi aşa nu… Foloseşte-te de acest atu al tău, care te va ajuta să faci cele mai corecte alegeri, deci cântăreşte repede şi sigur pe tine datele care vin din toate părţile. Doar tu poţi face ordine între ele şi pregăteşti terenul pentru scopuri mult mai uşor de atins după aceea.

PEŞTI

În iubire, este o perioadă cu evenimente speciale care au rolul de a restabili echilibrul emoţional, de a-ţi face sufletul să zâmbească, de a alunga suspinele şi lacrimile, de a relaxa sufletul împovărat. Ieşi în lume şi profită de ocaziile excelente care apar în calea ta la tot pasul. Treci prin locul potrivit într-un moment cheie pentru a întâlni o persoană care ar putea juca un rol principal în planurile tale viitoare. Ieşi în întâmpinarea norocului: nu ştii de unde şi când apare, dar merită să-l cauţi! Pot apărea şi momente cu iz festiv, care au ceva unic, de neuitat, evenimente care ar putea sta la baza unor schimbări majore în viaţa ta de acum înainte. Se poate vorbi de un drum nou în relaţia deja existentă sau de o relaţie complet nouă şi simţi că se luminează orizonturile!

Nu te mai gândi la ce a fost, nici de unde vii, nici ce ai lăsat în urmă, ci încearcă să te concentrezi mai mult la timpul prezent, la ceea ce faci în acest moment. Dacă tot te refugiezi în trecut, în amintiri, în doruri de altădată, pierzi din vedere ce se petrece chiar sub ochii tăi. Fă un efort să te detaşezi odată de ce ai trăit cândva, chiar dacă sunt experienţe importante şi marcante, pentru că te ocupi de un proiect care cere să te apleci numai asupra sarcinilor actuale şi asupra sensului de mers de acum înainte. Sigur, duci după tine un bagaj de cunoştinţe şi experienţe, dar atât cât e, e suficient. Ştii cum se spune: nu poţi îngrăşa porcul în ajun, deci cam aşa e şi în cariera ta: ce ai realizat până acum e destul, bazează-te pe asta, fără să tot regreţi că se putea mai bine sau se putea şi altfel. Sigur, totul se bazează pe experienţele trecutului, dar nu e momentul să vorbeşti doar de ce a fost odată, ce ai făcut acum trei ani, ce grozav era odinioară… Prezentul e cel care cere toată atenţia pentru că de aici se naşte ceva care va atrage succesul. A trăi mereu în trecut nu e deloc constructiv.

Horoscopul va este oferit de acvaria.com

396 Cititori

loading...

Citeste si:

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *