EUR
4,84 RON
(-0.03%)
USD
4,27 RON
(+0.44%)
GBP
5,38 RON
(+0.49%)
CHF
4,53 RON
(+0.42%)
BGN
2,47 RON
(+0.15%)
BYN
1,76 RON
(+0.22%)
CAD
3,15 RON
(+0.15%)
RSD
0,04 RON
(-0.12%)
AUD
2,97 RON
(+0.12%)
JPY
0,04 RON
(+0.78%)
CZK
0,18 RON
(-0.14%)
INR
0,06 RON
(+0.39%)

„Geocon LI” Iaşi, expertul în foraje

 
SC „Geocon LI" SRL Iaşi, a fost înfiinţată în anul 1995, avînd ca obiect de activitate execuţia forajelor pentru alimentare cu apa (puţuri forate), subtraversări de drumuri, canalizări prin foraj orizontal, drenuri, foraje pentru scăderea nivelului hidrostatic, piloţi foraţi pentru consolidări de versanţi şi edificii civile şi industriale, puţuri de observaţie.
 
Societatea dispune de toate dotările necesare desfăşurării activităţii de foraj atît pe raza municipiului Iaşi cît şi în judeţele învecinate.
 
Echipele de sondori sînt dotate cu maşini pentru deplasare la şi de la locul de muncă, vagoane dormitor echipate corespunzător pentru lucrări de lungă durată.
 
Deplasarile în teren ale sondelor şi vagoanelor dormitor se efectuează cu autospecială tip RABA.
 
Pentru stabilirea caracteristicilor puţurilor forate societatea dispune de instalaţie de pompare motocompresor tip KAESER.
 
De la înfiinţare şi pînă în prezent, „Geocon LI" a executat alimentări cu apă în toate judeţele Moldovei, la toate întreprinderile din zona industrială Iaşi şi la şcolile din judeţ. Pentru edificare enumerăm o parte din lucrările executate: alimentări cu apă în localităţile Vicovul de Sus, Siminicea, Drăguşeni, Corni, Valea Moldovei, Dolhasca, Liteni, Moţca, CET Suceava, "Akrom Akal" (judeţul Suceava), Burueneşti (judeţul Neamţ), "Moldova Tricotaje", "Tepro", RATEC, "Alfincol", "Suprem"; alimentare cu apă la şcolile din Satul Nou, Hodora, Slobozia, Pădureni, Epureni (judeţul Iaşi).
 
Pe lîngă activitatea enumerată, "Geocon LI" execută foraje orizontale cu diametre cuprinse între 110 şi 600 mm, executate în toate judeţele Moldovei pentru alimentari cu apă magistrale şi branşamente pentru alimentări cu gaz metan şi canalizare.
 
Un alt domeniu de activitate al firmei este execuţia de piloţi foraţi cu diametru 250 – 400 mm, pentru consolidări de versanţi şi clădiri. Lucrări executate în domeniu: Universitatea "M Kogălniceanu" Iaşi – 220 piloţi foraţi, judeţul Vaslui – 24 piloţi pod comunal, judeţul Neamţ – 12 piloţi pentru zid sprijin comuna Viişoara.    
 
De asemenea, societatea execută foraje geotehnice cu recuperare de probe tulburate şi netulburate, pentru întocmirea de studii geotehnice. După terminarea lucrărilor, compartimentul tehnic al firmei întocmeşte un memoriu tehnic asupra operaţiunilor executate.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata