Cifră de afaceri de 70 miliarde lei pentru ACK Paşcani

  • Compania este specializată în măsurarea debitelor, presiunilor, temperaturilor, contorizare energie termică şi gaz metan
 
Societatea ACK Paşcani a devenit cunoscută atît pe plan naţional, cît şi peste hotare, prin produsele pe care le proiectează, produce, montează sau le pune în funcţiune, dar şi prin seriozitatea cu care şi-a onorat de fiecare dată comenzile.
 
Înfiinţată în 1991, cu capital integral privat, firma şi-a stabilit ca domeniu principal de activitate măsurarea debitelor de fluide, a energiei termice şi automatizările industriale, principalele categorii de produse realizate fiind următoarele:
 
contoare de gaze, abur şi energie termică (apă) cu traductor de debit – diafragmă;
contoare de energie termică, apă caldă menajeră şi apă rece cu traductor de debit – turbină;
contoare de energie termică, apă caldă menajeră cu traductor de debit – ultrasunete;
traductoare de temperatură (termocupluri şi termorezistente);
traductoare inteligente de presiune absolută, diferenţiala şi relativă; diafragme de măsură;
filtre pentru apă;
aparatură sau subansambluri pentru modernizarea punctelor termice, de producţie românească sau de import;

panouri, pupitre, dulapuri echipate cu aparatură electrică, electronică şi pneumatica, variatoare de turatie, de fabricaţie interna sau import ("Honeywell", "Danfoss"), pentru instalaţii de joasă tensiune, maşini unelte;
conducte de polietilenă de înaltă densitate şi accesorii de montaj (coturi, teuri, etc) pentru alimentări cu apă, gaz; instalaţie etalon pentru verificat apometre.
 
Cu o cifră de afaceri care a crescut de la 10 miliarde în 1998, la 70 miliarde în 2003, ACK tinde să evolueze în continuare pe aceeaşi curbă ascendentă pe care a urmat-o în ultimii şase ani. Acest lucru a fost observat şi de către actorii de pe piaţa românească de profil, urmările nelăsându-se aşteptate.
 
În acest moment, compania păşcăneană are clienţi societăţi foarte mari din România, cum ar fi "Distrigaz Nord", "Distrigaz Sud", "Alro" Slatina, "Ispat Sidex" Galaţi, "Petrom", "Petromidia", "Unilever România".
 
SC ACK SRL Paşcani este distribuitor autorizat al firmelor "Wehrle GmbH" (Germania), "Sontex" şi "Fisher-Rosemount" din Elveţia, MJK şi "Danfoss" din Danemarca, "Honezwell" din SUA, precum şi al firmei "Schlumberger" din Franţa, produsle importate fiind  utilizate la completarea instalaţiilor de automatizare pe care le execută.
 
Venind în întîmpinarea cerinţelor europene, ACK a implementat un sistem de asigurare a calităţii în conformitate cu standardul internaţional ISO 9001, primind şi certificatul AFER în acelaşi timp. Totodată, ACK Paşcani este autorizată de "Romgaz" pentru proiectarea şi executarea de instalaţii de distribuţie gaze naturale.
 
Firma păşcăneană dispune de specialişti cu o experientă de peste 15 ani în măsurarea debitelor, presiunilor, temperaturilor, contorizare energie termică şi gaz metan, putînd realiza la cererea beneficiarilor instalaţii complexe de automatizare, monitorizare şi dispecerizare, pentru sectoare diverse: producerea şi distribuţia energiei termice, metalurgie, chimie, petrochimie, etc.
 
Produsele fabricate de SC ACK SRL au Aprobări de Model eliberate de Biroul Român de Metrologie Legală, acestea constituind o garanţie în plus atît în ceea ce priveşte exactitatea efectuării măsurătorilor, cît şi pentru faptul că pot fi utilizate pentru contabilizarea şi facturarea utilităţilor.
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.