"Grand Hotel Ceahlău" Piatra Neamţ – ofertă diversificată şi servicii de calitate

 
Piatra Neamţ este (probabil) municipiul cu cel mai mare potenţial turistic din zona Moldovei, una dintre unităţile de cazare reprezentative ale localităţii fiind "Grand Hotel Ceahlău", despre care domnul Gheorghe Tonco, administratorul unic, spune: "Acest hotel este emblema judeţului Neamţ şi reprezintă una dintre lucrările de referinţă ale marelui arhitect profesor doctor Ioţu,  care, de altfel, a proiectat şi centrul oraşului Piatra Neamţ.
 
La construcţia acestui hotel au fost folosite multe materiale din import şi multă marmură. A fost dat în folosinţă în anul 1966, luna iulie, şi a funcţionat la început sub patronajul societăţii "Lido" Bucureşti, cu care şi în prezent avem relaţii bune".
 
Dispunînd de 244 de locuri – în 42 de camere single, 94 de camere duble şi 7 apartamente de nivel VIP -, "Grand Hotel Ceahlău" are, după cum susţine domnul Gheorghe Toncu, "toate spaţiile dotate cu echipamente corespunzătoare cerinţelor de confort din hotelurile internaţionale de această categorie".
 
Hotelul nemţean – ce are 11 etaje – dispune, printre altele, de restaurant, laborator de cofetărie şi patiserie, saloane de agrement, salon de recepţii şi conferinţe, club bar la etajul XII (terasă), magazine, casă de schimb valutar şi agenţie de turism. 
 
"Restaurantul situat la parterul hotelului se distinge prin servicii de înalt profesionalism şi rafinament, o ofertă variată de meniuri din gastronomia internaţională şi bucătăria românească tradiţională, o colecţie completă de vinuri din cele mai renumite podgorii din România, un sortiment larg de băuturi alcoolice şi nealcoolice, şi prin programe muzicale, care asigură o atmosferă relaxantă", ne-a declarat domnul Ghiocel Tonco, directorul general al SC "Grand Hotel Ceahlău" SA.
 
Pentru că în domeniul turismului piaţa este "aglomerată" şi neiertătoare, SC "Grand Hotel Ceahlău" SA să străduieşte să diversifice ofertele adresate turiştilor, în acest scop fiind înfiinţat şi un birou de marketing, care, după cum a afirmat domnul Ghiocel Tonco, "în primul rînd se ocupă de o serie de tranzacţii comerciale, prospectează piaţa, contactează grupuri de turişi şi anumite firme, urmăreşte fluxul de producţie şi calitatea serviciilor.
 
De asemenea, împreună cu tehnologul unităţii, alcătuieşte tot felul de meniuri care sînt prezentate organizatorilor de petreceri, mese festive, banchete, cocktailuri".

loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.