FINANCIARUL "a spart" topul HOTNEWS (Presă Regională)

 
Articolul "RDS îşi bate joc de clienţi", postat de revista economică FINANCIARUL pe site-ul HOTNEWS (categoria Presă Regională), ocupă locul I în "Top 10 overall", cu peste 19.000 de vizite; Următoarele clasate se află la o distanţă considerabilă, avînd mai puţin de 4.300 de vizite
 
În doar patru zile de la postare, articolul "RDS îşi bate joc de clienţi" a atras peste 10.000 de vizitatori, ajungînd lider de necontestat al Topului HOTNEWS, categoria Presă Regională. Dacă pînă la data de 22 septembrie locul I era deţinut de un articol care înregistraa cu puţin peste 4.100 de vizitatori, ziua de 23 septembrie a însemnat atingerea unui record, articolul postat de revista economică FINANCIARUL depăşind 10.000 de vizite, de peste două ori performanţa fostului number one.
 
Pe locul 6 în "Top 10 overall", Presă Regională, figurează un alt articol al revistei FINANCIARUL, "Opriţi «jaful» ROMTELECOM-ORANGE-CONNEX", postat în februarie 2005, care a fost vizitat de peste 3.200 de ori.
 
După cum ne-a declarat domnul Ambruş Bela, director reţea presă regională HOTNEWS, "topul datează din ianuarie 2004, cînd ne-am schimbat pagina de presă locală. E chiar o surpriză că articolul despre RDS a «spart» topurile în halul acesta".
 
Articolul continuă să trezească interesul cititorilor on-line, numărul de vizualizări fiind în continuă creştere. La începutul lunii octombrie, acesta a depăşit 19.000, mai mult decît următoarele cinci clasate la un loc.
 
Articolul "RDS îşi bate joc de clienţi" poate fi vizualizat la adresa:
http://www.hotnews.ro/pp_articol_5721-RDS-isi-bate-joc-de-clienti.htm
sau pe site-ul:
www.financiarul.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.