Centru de Vânzări şi Închirieri INTERPRIMA, la un an de funcţionare

0
 
Pe 13 octombrie, Centru de Vânzări şi Închirieri INTERPRIMA a  aniversat un an de când şi-a deschis porţile şi este cel mai mare show-room de scule, utilaje şi echipamente din zona Moldovei şi chiar din ţară.
 
INTERPRIMA este astăzi unul din principalii furnizori la nivel naţional de echipamente şi utilaje din domeniul construcţiilor, oferind soluţii tehnice pentru orice situaţie care implică acţiunea de a construi, de la pregătirea terenului până la finisarea clădirilor, atât în şantierele mici, cât şi în marile şantiere ale holding-urilor din branşă.
 
Înfiinţată în 1993, compania Interprima a reuşit să aducă în România peste 15 producători de scule, utilaje şi echipamente de cea mai înaltă calitate, garantată, certificată şi premiată de instituţii şi organizaţii europene şi mondiale. Având parteneri în aproape toată lumea, Interprima a reuşit să se impună pe piaţa românească cu produse de cea mai bună calitate din Germania, Italia, Spania, Suedia, Danemarca, Japonia, ţări în care tradiţia, experienţa de a construi, plus cercetările tehnologice au dat valoare instrumentelor de lucru din domeniu.
 
Centru de Vânzări şi Închirieri, aşa cum îi spune şi numele, comercializează toată gama de produse Interprima şi, pe cei 800 mp, profesioniştii din construcţii pot vedea, testa, achiziţiona şi închiria utilajele şi echipamentele necesare oricărui tip de aplicaţie. Dar cel mai important suport îl constituie consultanţa pe care fiecare reprezentant de vânzări o poate oferi clienţilor în alegerea produsului potrivit lucrărilor sau situaţiilor de lucru.
 
Coordonatorul de vânzări din Centru de Vânzări şi Închirieri, Graţiela Ioja, ne-a declarat: „Indiferent că este vorba de o sculă electrică, o motopompă, generator sau un motocompresor, fiecare client în parte beneficiază de sprijinul nostru, de la alegerea produsului potrivit şi până la punerea în funcţiune şi instruirea celui care urmează să lucreze cu produsul oferit de noi.”
 
Un singur an de funcţionare a însemnat pentru Centru de Vânzări şi Închirieri INTERPRIMA un real succes şi, ţinând cont de extinderea tot mai rapidă şi exponenţială a pieţei construcţiilor, specialiştii economici prevăd aceeaşi tendinţă şi în anii următori.
 
„Ţinta companiei INTERPRIMA este de a deveni lider de piaţă atât pentru zona Iaşului, cât şi pe ţară. Gama de produse oferită a fost continuu diversificată şi vom continua acest trend prin completarea ofertei cu produse în domeniul micii mecanizări, cât şi marii mecanizări”, declară directorul general INTERPRIMA, Iulian MOISÃ.
 
Serviciile pe care INTERPRIMA le oferă constructorilor nu se opresc aici. Service mobil, service în garanţie şi postgaranţie, distribuţia produselor importate la nivel naţional, training şi consultanţă de specialitate sunt atuurile pe care compania îşi dezvoltă activitatea urmând ca fiecare pas să fie făcut cu maximum de eficienţă şi profesionalism.
loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.