„Gold&Platin” a adus noul Opel Corsa

„Gold&Platin” Iaşi, importator şi dealer Opel a prezentat noul model Corsa, al cărui preţ începe de la 9.160 euro (taxe incluse).
Trăsăturile caracteristice noului Opel Corsa cuprind un design cu contururi puternice, sportive, un şasiu de ultimă generaţie pentru o virare agilă şi sigură, dotări noi de înaltă tehnologie pentru această clasă, precum şi un interior de o calitate sporită care oferă tot spaţiul necesar, confort şi posibilităţi de personalizare. A patra generaţie a acestui model Opel foarte popular s-a vândut în mai mult de 9,4 milioane de unităţi numai în Europa începând cu 1982.

Caracteristicile noului Corsa

Design: siluetă alungită, linia acoperişului stil coupé, contururi şi secţiunea spate atletică – modelul Corsa cu trei uşi transformă dimensiunile sale compacte (lungime/lăţime/înălţime: 3,99/1,71/1,49 metri), ampatament lung (2511 mm), ecartament lat (1473/1458 mm) într-o proporţie care oferă un aspect sportiv distinct.

Interior: un habitaclu mai spaţios pentru pasageri, cu o poziţie de conducere impozantă şi o privelişte cuprinzătoare; o gamă largă de motive în culori corespunzătoare pentru interior, materiale şi decor care includ suprafeţe finisate cu lac fin; butoane de comandă şi comutatoare transparente (în funcţie de nivelul de echipare); idei inteligente de depozitare.
Şasiu: şasiu complet nou; dinamică şi agilitate maxime; opţional noul program de stabilitate electronică (ESP) cu control îmbunătăţit la subvirare (EUC), acţionarea frânei pe toate cele patru roţi, în funcţie de cerinţe. ABS cu control al frânării la virare (CBC) ca dotare standard; sistem de asistenţă la frânare, primul din această clasă cu servodirecţie sport progresiv variabilă; şasiu sport coborât şi, opţional, roţi de 17 inci.
Motoare: trei motoare pe benzină şi două motoare turbo-diesel common-rail cu cilindree de la 1,0 până la 1,4 litri şi capacitate de la 60 la 90 de CP; tehnologie cu 4 supape; în curând noul motor 1,7 CDTI de 125 CP, cu filtru de particule diesel (DPF) standard; motoare pe benzină toate cu tehnologia TWINPORT de economisire a combustibilului; DPF (filtrul de particule diesel) – o caracteristică rară în clasa de cilindree redusă – disponibil de asemenea pentru motoarele diesel de 1,3 litri.
High-tech: pachetul tehnologic cu noi caracteristici din această clasă, cum ar fi sistemul de faruri adaptive cu halogen, program inovator infotainment, sisteme de navigaţie cu CD sau DVD-ROM, radio/CD-player cu MP3, telefon mobil cu control vocal şi conectare Bluetooth, include şi conectare la reţea pentru generaţiile viitoare de telefoane mobile, anvelope Run Flat.
Personalizare: multe opţiuni de personalizare, de la preferinţele şoferului la setări personale electronice, cum ar fi selectarea automată a pre-setărilor pentru sistemul electronic de control al climatizării sau al sistemelor de infotainment, volan cu încălzire, trapă panoramică.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.