EUR
4,76 RON
(-0.06%)
USD
4,19 RON
(-0.1%)
GBP
5,52 RON
(+0.79%)
CHF
4,20 RON
(-0.2%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,15 RON
(+0.37%)
BGN
2,43 RON
(-0.06%)
RUB
0,07 RON
(-0.2%)
ZAR
0,29 RON
(-0.03%)
BRL
1,11 RON
(+0.25%)
CNY
0,63 RON
(-0.36%)
INR
0,06 RON
(-0.34%)

"Parcul Ţiriac Auto" evenimentul automobilistic al toamnei

0
În acest miez de toamnă, Tester – Casa Auto Iaşi a prezentat. în perioada 19-22 octombrie. „Parcul Ţiriac Auto”, un eveniment la care au participat toate cele douăsprezece mărci auto aparţinând grupului: Mercedes-Benz, Smart, Chrysler, Jeep, Dodge, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda, Hyundai şi Volvo.
Cele douăsprezece mărci, incluzându-le şi pe cele mai nou venite în grup, Dodge si Volvo, au fost prezentate într-un cadru deosebit, cele mai noi tehnologii, cele mai luxoase apariţii şi noutăţile auto de ultimă generaţie putând fi admirate în cadrul unei promenade printr-un decor vegetal luxuriant.
În cadrul Parcului au fost expuse peste 60 de modele ale mărcilor menţionate, care cuprind noutăţile anului 2006.
În premieră pentru piaţa auto ieşeană, au fost prezentate în cadrul acestui eveniment noile modele Mercedes-Benz: Clasa S – deschizătoarea de drumuri, Clasa ML un SUV de lux şi Clasa R o maşină care pune accentul pe cei trei D: design, dimensiuni şi dinamism. Complet noul Mercedes Clasa GL este pregătit să intre pe piaţă, acesta deschizând o nouă clasă a off-road-erelor de superlux.
Conceput ca un automobil obişnuit, GL-Klasse poate oferi luxul tipic unei limuzine în condiţii on-road, combinat cu incontestabilele abilităţi off-road. De asemenea, Mercedes-Benz a prezentat la Iaşi noua generaţie a Clasei E, care reprezintă materializarea conceptului unui autovehicul Mercedes-Benz. De peste 60 de ani, Clasa E este sinonimul pentru confort, siguranţă şi eleganţă, noua generaţie continuând această tradiţie. Clasa A, cel mai sigur autoturism din clasa sa, este de asemenea prezent alături de gama de limuzine Mercedes-Benz.
Noul Mercedes-Benz Sprinter a fost prezentat ieşenilor cu ocazia acestui eveniment. După 11 ani şi peste un milion de unităţi vândute de la debutul său pe piaţă, liderul din segmentul autoutilitare sub 3,5 tone, Mercedes-Benz Sprinter are acum o nouă generaţie. Noul Sprinter deschide o nouă eră, cu un design care combină aspecte emoţionale şi raţionale şi care este în acelaşi timp o combinaţie perfectă între design şi funcţionalitate.
Nu putem vorbi doar de un nou Sprinter, având în vedere că sunt disponibile cam o mie de versiuni diferite pentru acest autovehicul, reprezentând combinaţii între numeroasele variante de ampatament, lungime, înălţime, mase (între 3 şi 5 tone), tipuri de caroserii, motorizări şi transmisii. Lista de dotări standard este, de asemenea, un etalon în această clasă.
Smart a prezentat ForTwo – primul concept revoluţionar al producătorului german. Având doar 2,5 m lungime, această maşină este o îmbinare unică de funcţionalitate, inovaţie şi plăcere de a conduce.
Chrysler a venit în întâmpinarea dorinţelor celor ce iubesc atât luxul, cât şi performanţele înalte. Modelele Chrysler 300C – cea mai premiată maşină din istorie – şi Chrysler Sebring – o adevărată operă de artă – au adus un plus de eleganţă standului. Alături de acestea, Jeep Grand Cherokee şi Jeep Wrangler i-au purtat pe cei pasionaţi pe traseele off-road.
O premieră în Iaşi a constituit-o prezenţa mărcii Dodge într-o manifestare expoziţională, marcă ce a intrat de curând în portofoliul de vânzări al Grupului Tester – Casa Auto. Îndrăzneţ, puternic, emoţional… şi funcţional, Dodge Caliber se anunţă drept un adversar redutabil pentru multe autoturisme din aceeaşi clasă, în condiţiile în care confortul oferit atât conducătorului auto, cât şi pasagerilor, este o garanţie pentru drumurile lungi ale vacanţelor.
Mitsubishi a prezentat două dintre modelele lansate recent în România: sportivul Colt Cabrio proiectat de celebrul designer Pinifarina şi Lancer Evo IX – vârful de lance al gamei Mitsubishi. De asemenea, a putut fi admirat şi pus la încercare Noul L200, un pick-up mult mai compact, mai sofisticat din punct de vedere tehnic şi mult mai prietenos.

Mitsubishi Pajero, cu unsprezece victorii în raliul Dakar, a adus ieşenilor spiritul de aventură. Interacţiunea dintre experienţa din cursele de cross-country şi cunoştinţele tehnologice fac din modelul Pajero de stradă singura maşina cu pedigree competiţional de pe piaţă.
Cu peste 50 de ani de experienţă, Land Rover este un lider ce şi-a demonstrat capacităţile pe terenuri accidentate sau în zone neospitaliere. Fiind la fel de confortabil şi pe drumurile de oraş, Land Rover reprezintă o combinaţie perfectă între putere şi stil, robusteţe şi fiabilitate, performanţe 4×4 şi durabilitate. Autenticitatea, aventura, puterea şi supremaţia sunt valorile Land Rover ce au atras statutul mărcii de cel mai bun 4×4. La Iaşi, Land Rover a prezentat modelele Freelander, Range Rover Sport, Defender şi Discovery 3.
Jaguar captează exact ceea ce înseamnă sportivitate, lux şi capabilităţi desăvârşite. Jaguar este mândru să dezvăluie Noul XK – o combinaţie novatoare de tehnologie avansată, putere superioară, design dramatic şi lux adevărat. În lumina reflectoarelor au strălucit şi celelalte modele Jaguar.
În standul Ford au fost prezente două dintre cele mai bine vândute modele Ford de categorie mică, Ford Fiesta şi Ford Fusion. Ford s-a prezentat şi cu Noul S-Max, care inaugurează un nou segment de piaţă, aducând o combinaţie unică între o maşină sport şi una multifuncţională.
S-Max este prima expresie a noii orientări în design existentă în cadrul Ford, design-ul „kinetic”, care mizează pe linii dinamice şi forţa sugestiei unei mişcări continue. Noul Ford Galaxy completează gama Ford şi aduce un plus de rafinament şi confort la cele mai înalte standarde. Modelele Ford Focus şi Ford Mondeo, alături de întreaga gamă de autoturisme Ford, beneficiază de condiţii speciale de finanţare şi o garanţie de 4 ani fără limită de kilometri.< br />
Gama autoutilitarelor Ford a fost reprezentată de cel mai bine vândut Van la nivel european şi lider de piaţă pe acest segment în România: noul Ford Transit încorporează modificări semnificative, pentru a le oferi utilizatorilor un nivel mai ridicat de confort, o experienţă superioară la volan, un design modern şi elegant, opţiuni mai largi în ceea ce priveşte motoarele, precum şi echipamentele şi opţiunile de caroserie.
Noul Transit prezintă şase motoare diesel, toate sunt complet noi şi folosesc tehnologia cu rampă comună. În materie de dinamică, inginerii Ford s-au asigurat că Noul Transit este la fel de uşor de manevrat şi plăcut de condus ca un autoturism.
A devenit un obicei ca Mazda RX8 să câştige titlul de „Cel mai bun coupe” în topul stabilit de britanici, această performanţă fiind realizată a treia oară consecutiv. Vizitatorii „Parcului Ţiriac Auto” au putut-o admira alături de celelalte modele Mazda.
Evoluţia spectaculoasă a mărcii Hyundai, apărută în urmă cu 37 de ani şi comercializată în 190 de ţări, nu se dezminte nici în România, vânzările acestor automobile crescând în ultimul an cu 40%. Prin designul modern, fiabilitatea şi dotarea standard foarte complexă, automobilele Hyundai vin în întâmpinarea oricăror dorinţe ale cumpărătorului. Grija producătorului coreean faţă de posesorul unui Hyundai se regăseşte în fiecare detaliu de construcţie şi design.
Pe lângă binecunoscutele modele Getz, Accent şi Sonata, Hyundai a prezentat, pentru prima oară în cadrul unei expoziţii la Iaşi, Hyundai Grandeur – un vehicul complet nou, afişând o eleganţă „europeană” de ultimă oră, precum şi Hyundai Coupe – maşina care te conduce spre libertate. La acestea s-au adăugat Noul Santa Fe, „cel mai SUV 4X4” din 2006, alături de Hyundai Tucson, cel mai bine vândut autoturism de teren din România în 2006.
Siguranţă, calitate şi respect pentru mediul înconjurător – aceste valori definesc tot ceea a însemnat, înseamnă şi va însemna Volvo. La Iaşi, vorbele au fost susţinute de argumente puternice, cum sunt nou lansatele S80 şi C70. Şi celelalte modele Volvo au venit să satisfacă şi cele mai exigente dorinţe: provocatorul S40, modernul S60 şi stilatul XC90.
Toate cele douăsprezece mărci au prezentat oferte speciale şi modele ce au putut fi testate în cadrul sesiunilor de test-drive. Alături de modelele auto expuse, au fost prezente în „Parcul Ţiriac Auto” şi firme de leasing, asigurări şi accesorii auto. Ofertele partenerilor au venit în sprijinul clienţilor pentru a le oferi servicii complete şi condiţii potrivite cerinţelor fiecăruia.
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.