Proinvest Group – primul producător de profile zincate Z, C şi U obţinute prin laminare la rece

 
Firma Proinvest Group SRL a fost înfiinţată în septembrie 2000, la Paşcani, judeţul Iaşi, cu statut privat şi autonom, având iniţial obiect principal de activitate servicii de proiectare în construcţii. De la înfiinţare şi până în prezent, societatea a păstrat acelaşi acţionariat: Vasile Sandu – inginer constructor şi Petronela Sandu – economist.
 
Având un statut evident de întreprindere familială, Proinvest Group SRL a cunoscut o dezvoltare rapidă de la un an la altul, în primul rând ca urmare a diversificării activităţilor în domeniul construcţiilor.
 
Proinvest Group are în prezent un capital social de 400.000 RON şi 81 de angajaţi. Cifra de afaceri a cunoscut o creştere continuă, ajungând în 2006 la peste 2 milioane euro, iar estimările pentru acest an sunt de 5.800.000 euro. Firma este activă în toată ţara, prin contacte directe sau colaboratori.
 
În prezent, activitatea firmei este împărţită în două divizii:
1. Divizia WGB – Sisteme de tâmplărie din PVC şi aluminiu cu geam termoizolant
2. Divizia MBS – Sisteme de construcţii metalice
 

PRODUS NOU – PROFILE ZINCATE Z, C si U
 
În noiembrie 2006, Proinvest Group a pus în funcţiune, în cadrul Diviziei MBS, o linie de fabricaţie profile zincate Z, C şi U, devenind primul producător de astfel de profile din România prin procedeul laminare la rece. Investiţia s-a ridicat la aproximativ 1,5 milioane euro. Programul de producţie cuprinde profile Z, C si U cu înălţimea de 100- 350 mm, grosimea de 1-3 mm şi lungimea de 1,6-13 m.
 
Calitatea de oţel folosit este S350GD cu acoperire de zinc de 275 g/mp. Suprafaţa este pasivată. Garanţia acordată de producător este de 15 ani, în condiţiile prevăzute în certificatul de calitate. Profilele sunt agrementate în România începând cu luna martie 2006, agrementarea realizându-se în baza unui normativ european provizoriu.
 
DOMENII DE UTILIZARE
Profilele zincate Z, C şi U sunt folosite cu precădere ca structură secundară pentru clădiri metalice, dar se pot executa şi structuri principale în cazul unor clădiri cu deschideri până la 12 m şi înălţime la streaşină de 4 m. De asemenea, se pot folosi ca structură de rezistenţă pentru pereţi de compartimentare cu înălţimi mari.
 
PRINCIPALELE AVANTAJE
• Gama extinsă de profile
• Usurinţă la montaj datorită greutăţii reduse
• Consultanţă gratuită la alegerea tipului de profil
• Transport gratuit
(P) 
Citește și
1 Comentariu
  1. Andrei spune

    Cam tarziu am vazut articolul (mincinos). Cum puteti zice ca aceasta firma este primul producator de profile zincate? Pai sunt producatori de profile zincate produse prin ambutisare (U, C, Z, sigma, omega, L) din 1970 si ceva in Galati si nu numai….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.