Bloc cu trei tronsoane în cartierul Burdujeni

 
În cartierul sucevean Burdujeni, pe strada Păcii, societatea "Petrobel" construieşte un bloc cu trei tronsoane, pe care intenţionează să-l finalizeze anul viitor. "Petrobel" a achiziţionat în zona respectivă o suprafaţă de 2.500 de metri pătraţi, pe terenul respectiv urmând să se amenajeze imobilul, spaţiile verzi şi câteva zeci de locuri de parcare.
 
Potrivit declaraţiilor lui Ionel Gherasim, patronul firmei "Petrobel", investiţia se ridică la aproximativ 3,5 milioane de euro, finanţarea fiind asigurată în cea mai mare parte din credite bancare.
 
Lucrările au început în luna noiembrie a anului trecut şi sunt planificate să se finalizeze la sfârşitul anului viitor. Blocul are parter, patru etaje şi mansardă, iar la subsol este prevăzut cu 20 de locuri de parcare. Blocul va avea circa 60 de apartamente cu două, trei şi patru camere.

 
Proiectul, realizat de firma "Adim Proiect", prevede şi apartamente în sistem duplex, situate la etajul patru şi la mansardă. Aceste apartamente vor avea şase camere şi scară interioară, suprafaţa lor fiind de aproximativ 160 de metri pătraţi. Apartamentele cu două camere au o suprafaţă utilă de circa 55 de metri pătraţi, iar cele cu patru camere beneficiază de o suprafaţă utilă de aproape 120 de metri pătraţi. Blocurile sunt construite din cărămidă porotherm, au izolaţie exterioară, tâmplărie din termopan şi centrală termică proprie.
 
Conform proiectului, la parterul a două din cele trei tronsoane vor fi amenajate locuinţe, iar la cel de-al treilea tronson vor fi spaţii comerciale, pe o suprafaţă de circa 700 de metri pătraţi.
 
Preţul apartamentelor variază între 700 şi 800 de euro/metrul pătrat şi nu include şi locul de parcare subterană, pe care viitorii locatari vor trebui să îl plătească separat. Preţul locuinţelor poate fi modificat, în plus sau minus, în funcţie de solicitările clientului în ceea ce priveşte amenajările interioare.
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.