EUR
4,74 RON
(0%)
USD
4,20 RON
(0%)
GBP
5,41 RON
(-0.02%)
CHF
4,18 RON
(-0.01%)
AUD
3,00 RON
(-0.01%)
CAD
3,17 RON
(-0%)
BGN
2,42 RON
(0%)
RUB
0,06 RON
(0%)
ZAR
0,30 RON
(-0.03%)
BRL
1,13 RON
(-0.03%)
CNY
0,62 RON
(0%)
INR
0,06 RON
(-0.01%)

Lansarea primei licitaţii de proiecte finanţate prin SGC

0
 
Consiliul pentru Implementarea Schemei Competitive de Granturi (CISCG) a aprobat lansarea primei licitaţii de proiecte finanţate prin Schema Competitivă de Granturi (SCG). Schema Competitivă de Granturi este implementată în cadrul proiectului Modernizarea Sistemului de Informare şi Cunoaştere în Agricultură (MAKIS), subcomponenta Sprijin Acordat Cercetării Agricole, şi beneficiază de 8 milioane de euro pentru finanţarea de proiecte de cercetare aplicativă în agricultură.
 
Aprobarea lansării primei licitaţii de proiecte s-a făcut în concordanţă cu priorităţile tematice stabilite în cadrul SCG şi anume: produse ecologice şi tradiţionale, crearea asociaţiilor de producători şi/sau utilizatori, siguranţa alimentelor şi marketingul şi managementul fermelor.

 
"Avem posibilitatea să finanţăm proiecte ale căror valori pot atinge suma de 250.000 euro pe grant acordat. Sunt sigur că această finanţare va avea un efect pozitiv asupra direcţiilor tematice de cercetare stabilite prin SCG", a declarat ministrul Agriculturii, Pădurilor şi Dezvoltării Rurale, Dan Motreanu.
 
Suma totală alocată în cadrul unei licitaţii va fi stabilită în funcţie de calitatea propunerilor de proiect primite de la potenţialii beneficiari. Totodată, s-a stabilit ca selecţia notelor conceptuale şi a propunerilor de proiecte să fie realizată în urma unei analize pertinente de către evaluatori independenţi, în conformitate cu criteriile din Manualul Operaţional al SCG. Data limită de depunere a notelor conceptuale este 30 aprilie 2007, condiţiile de participare urmând a fi anunţate pe site-ul MAPDR.
loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.