Întreprinzători basarabeni ţinuţi la uşa din cauza vizelor

 
O delegaţie de oameni de afaceri din Republica Moldova, invitată să participe la cea de-a XII-a ediţie a Târgului naţional „Tehnagral”, organizată la Botoşani, nu a putut fi prezentă din cauză că nu a obţinut vize din partea Ambasadei României la Chişinău.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Botoşani a încheiat un parteneriat cu Camera de Comerţ din raionul Edineţ, care prevede punerea la dispoziţie a unui stand de opt metri pătraţi în cadrul tuturor expoziţiilor organizate fie la Botoşani, fie la Edineţ.
 
Potrivit acestui protocol, partea moldoveană a fost invitată să participe la manifestarea expoziţională, însă nici un membru al delegaţiei, nici măcar preşedintele Camerei de Comerţ, nu a putut intra în România, pentru că nu a primit viză.
„Din păcate, partenerii moldoveni nu au putut obţine viză, pentru că nu au reuşit să facă rezervarea on-line. Este o problemă, însă sper să participe la ediţiile viitoare”, a declarat directorul general al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Botoşani, Carmen Panţiru.
 
 
Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.