Conducerea DSVSA Iaşi a fost „decapitată”

 
Directorul executiv al Direcţiei Sanitar Veterinare şi Siguranţa Alimentelor (DSVSA) din Iaşi, Ionel Bondoc, şi-a depus demisia din funcţie, marţi (1 aprilie 2008), în urma solicitării primite din partea prefectului interimar Marius Bodea.
 
"Cred că este o decizie corectă care ar fi trebuit să fie luată de mai multă vreme. Pentru că altfel nu se mai ajungea la un asemenea circ interminabil, cum a fost cel din aceşti ani la DSVSA Iaşi", a opinat prefectul interimar Marius Bodea.
 
Potrivit acestuia, postul va rămâne vacant probabil până la sfârşitul săptămânii, când va fi desemnată o nouă persoană să preia fotoliul eliberat de Bondoc. Noua persoană desemnată va ocupa temporar funcţia de director, până ce va fi organizat un nou concurs.

 
O altă schimbare din funcţie este cea a directorului adjunct al DSVSA Mihai Cantemir. El a fost transferat definitiv pe o funcţie de execuţie din cadrul autorităţii sanitar veterinare ieşene.
 
Schimbările au survenit după ce prefectul interimar Marius Bodea l-a acuzat pe directorul Ionel Bondoc de management defectuos, iar adjunctul acestuia, Mihai Cantemir, este suspectat de fals în înscrisuri.
 
Noul prefect al judeţului a ţinut să îi atenţioneze totodată pe ceilalţi şefi ai serviciilor deconcentrate că vor avea aceeaşi soartă în cazul în care nu îşi îndeplinesc atribuţiile de serviciu sau dacă vor încălca legea.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.