CFR reduce cu până la 25% biletele pentru grupuri de până la 5 persoane

 
CFR reduce cu până la 25% biletele achiziţionate de grupuri mici, între 2-5 persoane, pentru călătoriile efectuate în cursul săptămânii, potrivit unui comunicat al CFR Călători.
 
Achiziţionarea unui bilet corespunzător acestei oferte înseamnă a plăti o sumă semnificativ mai mică decât tariful standard, deoarece reducerile sunt între 10-25% (la clasa a 2-a) din costul biletului. Astfel, primul călător adult va plăti tarif întreg, iar pentru grupuri de doi călători adulţi se acordă o reducere de 10% pentru fiecare, pentru grupuri de 3 reducerea este de 15% pentru fiecare, pentru grupuri de 4 reducerea este de 20% pentru fiecare, iar pentru grupuri de 5 reducerea este de 25% pentru fiecare.
 

Dacă din grup fac parte şi copii/adolescenţi cu vârstă de până la 18 ani, doi copii se consideră un adult şi se aplică reducerea de mai sus. În cazul unui număr impar de copii/adolescenţi, ultimul copil se consideră adult. La cerere, pentru ultimul copil se achită separat, tarif normal.
 
În toate situaţiile, tichetul de rezervare se va achita integral, (în valoare de 2,4 lei ) pentru fiecare membru al grupului, adult sau copil-adolescent.. Această ofertă nu se aplică simultan cu alte facilităţi sau reduceri stabilite. Reducerile se vor acorda din tariful întreg al unui bilet (fără tichet de rezervare) aferent rangului de tren la care se doreşte călătoria.
 
Tariful pentru un grup între 2-5 persoane care va călători pe ruta Bucureşti Nord – Braşov, va plăti 52 de lei pentru două persoane, 93,12 lei pentru 4 persoane sau 109,13 lei pentru 5 persoane, la trenurile cu rang de „Accelerat”, iar la trenurile cu rang de „Intercity” tarifele vor fi de 65,52 lei pentru două persoane, 116,48 lei pentru 4 persoane şi 136,50 lei pentru 5 persoane.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.