Cele mai noi oferte de creditare – reunite în cadrul CreditEXPO Iaşi

 
Instituţiile bancare, companiile de leasing şi credit, instituţiile financiare nebancare şi brokerii de credite din Iaşi îşi vor prezenta oferta de creditare între 18 şi 20 aprilie, în cadrul primei ediţii locale a târgului de credite CreditEXPO.
 
Spaţiul expoziţional din cadrul Centrului Providenţa din Iaşi va reuni nume importante de pe piaţa financiar-bancară din România, precum ATE Bank, Banca Românească, Citibank, Bank Leumi, UniCredit Ţiriac Bank şi CEC Iaşi.
 
Persoane fizice şi reprezentanţi ai IMM-urilor sunt aşteptaţi să treacă pragul CreditEXPO Iaşi, pe durata celor trei zile de expoziţie. "Suntem plăcut surprinşi de reacţia promptă a instituţiilor locale, care au înţeles imediat beneficiile participării la o asemenea manifestare de nişă, beneficii accentuate de o foarte bună definire a publicului ţintă. Totodată, bugetul de promovare alocat întregului eveniment se ridică la 50.000 de euro, sumă ce susţine buna derulare a tuturor celor cinci ediţii ale CreditEXPO în 2008",  au declarat organizatorii CreditEXPO.
 
Primul târg de credite organizat în România
 
CreditEXPO a fost conceput ca o manifestare itinerantă, determinată atât de puternica dezvoltare înregistrată pe piaţa creditelor din România, cât şi de diversificarea ofertei la nivel local.
 
Participarea la ediţiile locale ale CreditEXPO reprezintă pentru instituţiile din domeniu o excelentă oportunitate de a-şi promova serviciile şi produsele la nivel local, atât în rândul persoanelor fizice, cât mai ales în rândul companiilor mici şi mijlocii, a căror nevoie de creditare a crescut constant odată cu dezvoltarea economică.
 
CreditEXPO este susţinut şi în 2008 de Evenimentul Zilei şi Capital. Parteneri media sunt SMARTfinancial, Finzoom, BankNews.ro, VreauCredit.ro, VreauCard.ro, Casa din Casa şi IMM România.
 
La nivel local, ediţia din Iaşi a CreditEXPO este susţinută de cotidianele Jurnalul de Est, Ziarul de Iaşi, Evenimentul şi de către revista economică Financiarul.  
 
Ediţiile din 2008 ale CreditEXPO sunt continuarea firească a primului târg de credite organizat în România.
CreditEXPO 2007 s-a desfăşurat în perioada 21-23 septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucureşti.
Evenimentul s-a bucurat de susţinerea unor parteneri de prestigiu: Platinum Partner: Banca Comercială Română; Gold Partner: Bank of Cyprus, Cyprus Leasing IFN; Silver Partner: Porsche Bank, Porsche Inter Auto România. Peste 3.500 de persoane fizice şi juridice au vizitat CreditEXPO 2007 în cele trei zile de expoziţie.
 
CreditExpo, singurul târg de credite din România, se va desfăşura în 2008 în cinci oraşe reprezentative pentru principalele regiuni de dezvoltare din România.
Astfel, după ediţia din Iaşi, CreditEXPO va ajunge în:
¤ CONSTANŢA: 27 – 29 iunie 2008, Muzeul de Artă
¤ CLUJ-NAPOCA: 12 -14 septembrie 2008, Casa de Cultură a Studenţilor
¤ BUCUREŞTI: 10 – 12 octombrie 2008, World Trade Plaza
¤ SIBIU: 7 – 9 noiembrie 2008

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.