PSD susţine că şcolile sucevene sunt reabilitate de firma fratelui geamăn al primarului

 
Vicepreşedintele PSD Suceava, consilierul local Ovidiu Donţu, îndeamnă populaţia, cadrele didactice, elevii şi părinţii să completeze lista deschisă de el cu privire la unităţile de învăţământ din oraş unde lucrările de reabilitare au fost executate de SC Protehnica SRL, firmă ce aparţine fratelui geamăn al primarului Sucevei, Ion Lungu (PD-L).
 
Ovidiu Donţu a deschis lista cu şcolile generale 8 şi 9, colegiile tehnice ''Petru Muşat'' şi ''Alexandru Ioan Cuza'', precum şi Colegiul Naţional "Mihai Eminescu".
 
Consilierul local Donţu susţine că la efectuarea lucrărilor de reabilitare firma Protehnica ar fi folosit muncă la negru, având în vedere că, potrivit documentelor, are doar şapte angajaţi, dintre care doar cinci muncitori.

 
Donţu consideră că, în aceste condiţii, cei doi fraţi Lungu pot fi numiţi "băieţii deştepţi" ai Sucevei.
 
Recent, Donţu a declarat că firma fratelui primarului Lungu a obţinut contracte în subantrepriză pentru reabilitarea de unităţi şcolare din municipiu şi s-a întrebat cum poate controla cu obiectivitate Ion Lungu calitatea lucrărilor.
 
Ovidiu Donţu este candidatul PSD pentru funcţia de primar al Sucevei la alegerile locale din iunie, iar Ion Lungu va candida pentru un nou mandat la Primăria Suceava din partea PD-L, după ce în 2004 a fost ales pe listele PNL.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.