18 aprilie 2008 – CreditEXPO Iasi isi deschide portile

  • COMUNICAT DE PRESA
Institutii bancare, companii de leasing si credit, institutii financiare nebancare si brokeri de credite din Iasi vor fi prezenti in spatiul expozitional al primei editii locale a CreditEXPO 2008.
 
Oferta de creditare de pe piata locala va putea fi supusa examinarii riguroase a publicului interesat in cadrul Centrului Providenta din Iasi, intre 18-20 aprilie.
 
Printre expozanti se afla nume importante de pe piata financiar bancara din Romania: ATE Bank, Banca Romaneasca si CEC Iasi. Persoane fizice si reprezentanti ai IMM-urilor sunt asteptati sa treaca pragul CreditEXPO Iasi, pe durata celor trei zile de expozitie. 
 
"Suntem placut surprinsi de reactia prompta a institutiilor locale, care au inteles beneficiile participarii la o asemenea manifestare de nisa, beneficii accentuate de o foarte buna definire a publicului tinta. Totodata, bugetul de promovare alocat intregului eveniment se ridica la 50.000 de euro, suma ce sustine buna derulare a tuturor celor cinci editii ale CreditEXPO in 2008", au declarat organizatorii CreditEXPO, targ de credite aflat la a doua editie.
 
Dupa editia din Iasi, CreditEXPO va ajunge in:
• Constanta (27-29 iunie) – Muzeul de Arta
• Cluj (12-14 septembrie) – Casa de Cultura a Studentilor
• Bucuresti (10-12 octombrie) – World Trade Plaza
• Sibiu (7-9 noiembrie).
 

CreditEXPO a fost conceput ca o manifestare itineranta, determinata atat de puternica dezvoltare inregistrata pe piata creditelor din Romania, cat si de diversificarea ofertei la nivel local. Participarea la editiile locale ale CreditEXPO reprezinta pentru institutiile din domeniu o excelenta oportunitate de a-si promova serviciile si produsele la nivel local, atat in randul persoanelor fizice, cat mai ales in randul companiilor mici si mijlocii, a caror nevoie de creditare a crescut constant, o data cu dezvoltarea economica.
 
CreditEXPO este sustinut si in 2008 de Evenimentul Zilei si Capital.
 
Parteneri media sunt SMARTfinancial, Finzoom, BankNews.ro, VreauCredit.ro, VreauCard.ro, Casa din Casa si IMM Romania.
 
La nivel local, editia din Iasi a CreditEXPO este sustinuta de cotidianele Jurnalul de Est, Ziarul de Iasi, Evenimentul si de catre revista economica Financiarul.  
 
CreditEXPO este organizat de agentiile de relatii publice si comunicare Plus Media si Creative Brand Communication.

 
Primul targ de credite din Romania – "CreditEXPO 2007" – s-a desfasurat in septembrie 2007, la World Trade Plaza Bucuresti. Evenimentul s-a bucurat de sustinerea unor parteneri de prestigiu:
¤ Platinum Partner – Banca Comerciala Romana
¤ Gold Partner – Bank of Cyprus, Cyprus Leasing IFN
¤ Silver Partner – Porsche Bank, Porsche Inter Auto Romania.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa accesati site-ul www.creditexpo.ro sau sa contactati:
Felicia Iordache, Plus Media, Tel: 0744.666712,
E-mail: [email protected]
Cristina Georgescu, Creative Brand Communication, Tel: 0724.364.843,
E-mail: [email protected]

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.