DHL a achiziţionat Cargus

DHL, lider mondial în curierat şi logistică, a achiziţionat compania Cargus, anunţă un comunicat al DHL.
'Ne aşteptăm ca DHL şi Cargus să devină numărul unu pe piaţa de curierat intern din România, atât din punctul de vedere al poziţionării pe piaţă, cât şi din punctul de vedere al calităţii serviciilor oferite', a declarat Gian Sharp, director general la DHL Internaţional România.
DHL şi Cargus vor continua să acţioneze ca entităţi separate, îşi vor păstra angajaţii, brandul şi tipurile de servicii oferite. Gian Sharp va conduce echipa de management nou formată, în timp ce Augustin Pleşea, preşedintele Cargus, va continua să facă parte din echipa de conducere a Cargus.
Ambele companii îşi vor dezvolta în continuare serviciile, printr-o serie de investiţii importante în infrastructura operaţională şi prin eficientizarea proceselor interne.

Paralel cu obiectivul de consolidare a poziţiilor lor pe piaţa de profil, DHL şi Cargus îşi propun să creeze o interfaţa unică pentru clienţii lor, care să faciliteze procesul de 'one stop shopping'.
'Vrem să oferim clienţilor noştri accesul la un sistem integrat şi avantajos privind serviciile de curierat domestic şi internaţional, dintr-o singură sursă', a adăugat Augustin Pleşea.

Achiziţia se va finaliza după obţinerea aprobării din partea Consiliului Concurenţei şi încheierea procedurilor de auditare fiscală aferente unei astfel de tranzacţii.

Reţeaua internaţională DHL leagă peste 220 de ţări şi teritorii din întreaga lume. 300.000 de angajaţi se dedică furnizării de servicii rapide şi de încredere care depăşesc aşteptările clienţilor. DHL este o marcă a Deutsche Post World Net. Grupul a înregistrat venituri de peste 63 miliarde euro în 2007.

 
 
Loading...
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!