Şantaj electoral la CJ Neamţ

 
Un investitor privat dintr-o ţară membră a Uniunii Europene este dispus să investească în judeţul Neamţ 192 milioane dolari doar dacă deputatul PSD Ioan Munteanu va fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ).
 
În opinia deputatului Munteanu, preşedintele PSD Neamţ, această investiţie este punctul forte al campaniei electorale pe care o va desfăşura pentru obţinerea preşedinţiei CJ Neamţ.
 
"Am reuşit să conving acest investitor să vină la Neamţ, să investească 192 de milioane de dolari şi să creeze astfel circa trei mii de locuri de muncă. Acest fapt se va petrece doar dacă voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean. Aceasta este înţelegerea", a declarat pe 13 aprilie, deputatul Ioan Munteanu, candidat la şefia CJ Neamţ.
 

Munteanu nu a dorit să dezvăluie numele firmei care are a promis investiţii în judeţ, dar a declarat că este dintr-o ţară "cu tradiţie în Uniunea Europeană".
 
Liderul PSD Neamţ a precizat că nu este vorba de un "şantaj electoral", ci doar de o dorinţă a investitorului privat ca Ioan Munteanu să fie ales preşedinte al CJ Neamţ.
 
În cursa electorală pentru preşedinţia CJ Neamţ şi-au mai anunţat candidaturile şi deputatul Vasile Pruteanu, prim-vicepreşedinte PD-L Neamţ, senatorul Şerban Strătilă, preşedinte interimar PNL Neamţ, şi Dumitru Badea, vicepreşedinte al CJ Neamţ şi preşedinte al filialei PRM.
 
Conform unui sondaj Gallup comandat de PD-L Neamţ, pe prima poziţie în preferinţele electoratului se află democrat-liberalul Vasile Pruteanu, cu 45%, urmat de social-democratul Ioan Munteanu, cu 36%, şi liberalul Şerban Strătilă, cu 12%.
loading...

Citește și
Loading...

1 Comentariu
  1. vasilescu spune

    MINCIUNI PSD-iste

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.