Retailerul german de încălţăminte „Deichmann” intră pe piaţa suceveană

Cea de a doua locaţie din Regiunea Nord-Est (după municipiul Roman) în care retailerul german de încălţăminte "Deichmann" va fi prezent este Suceava, acesta deschizându-şi un magazin propriu în cadrul complexului comercial "Shopping City", recent inaugurat.
 
Spaţiul comercial amenajat în complexul sucevean din strada Unirii, nr. 17, este al şaselea magazin din România, lansat sub acest brand. "Magazinul nostru are o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi şi asigură gama completă de încălţăminte elegantă sau sport pentru toată familia. Ceea ce ne caracterizează este că oferim un raport avantajos calitate-preţ", ne-a spus Augustina Artemie, reprezentant "Deichmann Încălţăminte" SRL.

 
Anul trecut, retailerul german a intrat pe piaţa locală, deschizând magazine în Piteşti, Arad, Roman şi Cluj-Napoca, atât în mall-uri, cât şi în locaţii stradale. "Primul spaţiu comercial deschis în regiunea Moldovei a fost la Roman, iar până la sfârşitul anului, se va mai deschide unul în oraşul Bacău. Există, de asemenea, în plan şi oraşul Iaşi, însă, pentru o dată nestabilită încă", ne-a mai comunicat Augustina Artemie.
 
Grupul "Deichmann", cu sediul central la Essen (Germania), a fost înfiinţat în 1913 şi se află 100% în proprietatea familiei fondatoare. Compania este un jucător important în domeniul retailulului de încălţăminte, având peste 26.500 de angajaţi pe plan internaţional şi circa 2.300 de magazine, pe tot continentul.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.