ANAF a trimis contribuabililor formularul pentru declaraţia pe venit

 
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a trimis, prin poştă, plicurile cu declaraţia de venit, formularul 200, către contribuabilii persoane fizice care au obligaţia declarării veniturilor realizate în anul 2007, arată un comunicat al ANAF.
 
ANAF recomandă contribuabililor ca pentru transmiterea prin poştă a formularului declaraţiei de venit să utilizeze plicul primit cu indicaţia "CR", acesta fiind un plic special pentru care nu trebuie achite taxe poştale. În cazul în care vor utiliza un alt plic, taxele poştale vor fi suportate de contribuabili.

 
După completare, plicul în care a fost introdus un exemplar al declaraţiei de venit va fi transmis unităţilor fiscale, prin depunerea acestuia la oficiul poştal cel mai apropiat, de unde se va primi o recipisă, ca dovadă a respectării obligaţiei de declarare a veniturilor.
 
Persoanele fizice care în anul 2007 au realizat numai venituri din salarii sau asimilate salariilor nu au obligaţia declarării acestor venituri. Termenul limită de depunere al declaraţiei de venit este data de 15 mai 2008.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.