Cardurile „Bancpost Millenium”, oprite de la tranzacţionare

 
"Bancpost" a luat decizia să oprească de la tranzacţiile cu numerar cardurile sale de salarii "Millenium", după ce a fost semnalată o creştere a încercărilor de fraudă împotriva posesorilor acestui tip de card, au anunţat oficiali ai băncii.
 
"Deoarece în perioada Sărbătorilor de Paşte, s-a observat o creştere a numărului de tranzacţii suspecte cu carduri de salarii tip «Millenium», Bancpost a luat de urgenţă măsuri pentru protecţia clienţilor săi. Banca a oprit de la tranzacţiile cu numerar la ATM cardurile asupra cărora au existat suspiciuni de fraudă, măsura aplicându-se doar cardurilor de tip Millenium", arată un comunicat al băncii.
 
Pentru evitarea în viitor a unor situaţii similare şi creşterea gradului de protecţie, toate cardurile blocate sunt în curs de a fi re-emise, clienţii urmând a fi anuntaţi când vor reintra în posesia lor; cei care au cardul blocat pot efectua operaţiuni fără comision la POS-urile comercianţilor şi pot ridica sume din cont pe baza actelor de identitate la casieriile unităţilor Bancpost.
 
Bancpost este membră a Grupului Eurobank EFG, o organizaţie bancară internaţională cu active totale de peste 68,4 miliarde euro. Grupul are peste 22.000 de angajati şi oferă produsele şi serviciile sale atât prin reţeua proprie de peste 1.500 sucursale şi puncte de vanzare, cât şi prin canale alternative de distribuţie.
 
În Grecia, Grupul Eurobank EFG este lider de piaţă în creditele de consum, managementul fondurilor mutuale, investment banking, intermediere pe piaţă de capital şi asigurări de viaţă. De asemenea, este cel mai mare finanţator al companiilor mici din ţară şi printre cei mai importanţi finantatori ai companiilor mari din sectorul privat local.
 
În zona largită a Europei Centrale şi de Sud-Est s-a poziţionat între băncile de vârf în toate ţările în care şi-a stabilit prezenţa şi anume în Bulgaria, România şi Serbia. Începţnd din 2006, Grupul Eurobank EFG a intrat şi pe pieţele din Polonia, Turcia, Ucraina şi Cipru. Eurobank EFG a investit până în prezent aproximativ 2 miliarde euro în "Noua Europa".

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.