CEC Bank a lansat „Internet Banking”

 
Casa de Economii şi Consemnaţiuni a lansat, pe 6 mai, serviciul de Internet Banking, odată cu anunţarea noului brand al băncii – CEC Bank, noua culoare reprezentativă pentru instituţia financiară fiind verdele şi vernil, iar simbolul "frunza de stejar".
 
Preşedintele CEC Bank, Radu Graţian Gheţea, a anunţat, de asemenea, lansarea altor noi produse, între care Contul de Lucru şi Creditul Punte, pentru domeniul imobiliar. Acesta a spus că în cursul lunii iunie va fi lansat produsul Credit Life, credit ipotecar cu asigurare de viaţă gratuită.
 

Gheţea a spus că CEC Bank se va orienta puternic spre rularea creditelor europene, subliniind că "12%" din totalul creditelor acordate de CEC Bank persoanelor juridice sunt credite pentru agricultură. "Peste 80% din cei îndreptăţiţi să primească subvenţia la hectar au venit la CEC, pentru accesarea fondurilor necesare amenajării terenurilor agricole. 400.000 de hectare au fost amenajate cu bani de la CEC", a arătat Graţian Gheţea.
 
Anunţarea noii imagini a CEC încheie procesul de reorganizare a băncii, a explicat Gheţea. "Suntem în prezent pe un drum foarte bun. Avem alături statul român, care a luat decizia importantă de a majora capitalul băncii.
 
Avem resursele să revenim în sistemul bancar. Cred că această instituţie poate lupta de la egal la egal cu orice partener din sistemul bancar. CEC şi-a propus chiar şi pentru credite să fie peste creşterea sistemului bancar. Vreau să anunţ că BERD s-a arătat interesată de CEC. Dar precizez că aceasta nu înseamnă că va fi şi acţionar", a spus preşedintele băncii de economii.
Citește și
1 Comentariu
 1. adriana spune

  Buna ziua,
  Sunt un cetatean si sunt din Bucuresti. De loc sunt din Pitesti. Totul a inceput cand am mers cu mama mea la faimoasa si cea mai sigura banca din Romania C.E.C. unde avea depusa si ea ca tot omul de la tara depusa o anumita suma de bani. Ca sa ii calculeze dobanda pe deja stiutele livrete. Spre surprinderea mamei a constatat ca dobanda este foarte mica si a mers sora mea sa se intereseze ce s-a intamplat. Poate a fost o greseala si s-a calculat pe un an desi dobanda nu mai fusese calculata de doi ani. Dar se pare ca nu era o greseala, aceea era dobanda cica 0,5%/an pentru ca mama nu si-a schimbat faimoasele livrete intr-o faoie numita contract. Am inceput sa dau telefoane la CEC -ul mare din Bucuresti si ei au spus ca trebuie sa vada care e situiatia, sa vada care e problema si sa vedem daca se mai poate face ceva, sau mai sigur sa sun la Pitesti. Am sunat binenteles am dat de directorul CEC Pitesti, care cu impertinenta mi-a raspuns ca asta e legea si dansii au publicat prin afisarea la sediile CEC care sunt dobanzile la aceste livrete si trebuia ca mama sa citeasca si sa le schimbe asa cum prevede legea. Am raspuns ca poate nu stie carte si cred ca era de datoria functionarei sa o instiinteze asupra acestui fapt si mai ales sa-i precizeze care este nivelul dobanzii. Am vorbit cu mama si mi-a spus ca da i-a spus ca trebuie sa schimbe faimoasele livrete dar ca l-a momentul respectiv nu au noile formulare. Asa ca a mers linistita acasa in speranta ca le va schimba data viitoare. Data viitoare a fost peste 2 ani cand a constatat nivelul infim al dobanzii care i s-a acordat. Auziti oamne buni explicatia data de Domnul Director al CEC din Pitesti – Batranii nu au incredere in foaia de contract pe care o ofera CEC si prefera livretele . Auziti asa tampiti ii cred ei pe oamenii de la tara sa pastreze acele livrete cu 0,5% dobanda si nu cu 7% ca ii incalzeste acea brosurica mai mult decat banii. Am crezut ca pur si simplu isi bate joc de mine cu acest raspuns. Va rog mult mult de tot eu nu am cum sa atrag atentia asupra acestui aspect, dar poate dvs, prin popularitatea care o aveti, la una din emisiunile de stiri sa atrageti atentia tuturor depunatorilor CEC asupra acestei excrocherii. Pai ei castiga doar daca depozitele oamenilor le depun la orice banca unde dobanda este de cel putin 8-9% si se imbogatesc. Va rog dati pe post. Eu singurul lucru care l-am putut face a fost sa retraga mama banii si sa ii depuna la oricare alta banca.
  Bataie de joc pe fata
  Asta este singura posibilitate sa ajutam restul de oameni, sa tragem un semnal de alarma, ca saracii isi iau de la gura sa strnga poate pentru o inmormantare si hotii ii jegmanesc pe cei mai amarati dintre oameni.
  Va multumesc foarte mult si sper sa gasesc intelegere la dvs.
  Scuze eventuale greseli dar sunt foarte foarte indignata de aceasta situatie

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.