Portal de afaceri romano-bulgar

  • COMUNICAT DE PRESA
 
 
A fost conceput primul portal de afaceri romano-bulgar (www.RBBP.eu), care are ambitia sa fie ca o platforma in spatial virtual, pe care se intalnesc atat firme romanesti si bulgaresti cat si cetateni.
 
Pagina de internet este in trei limbi – engleza, bulgara si romana -, iar ca si versiune principala este pagina in limba engleza, care contine cele mai multe informatii.
 
Portalul de afaceri romano-bulgar raspunde nevoii crescatoare de informatie despre posibilitati si conditii de afaceri in ultimele doua tari care s-au alaturat UE.
 
www.RBBP.eu ofera posibilitatea partenerilor din cele doua tari ale Dunarii sa isi gaseasca mai usor parteneri si sa colaboreze cu acestia. Site-ul va contribui la dezvoltarea relatiilor de afaceri bulgaro-romane, cat si la usurarea accesului catre oferte si servicii actuale.
 
Portalul este impartit in patru sectiuni principale – catalog de afaceri, reclame, centru de informatii si noutati despre Bulgaria si Romania.
 
Catalogul de afaceri prezinta profilurile utilizatorilor inregistrati – informatia de contact, sfera de activitate etc.
 
Informatia despre profil poate fi introdusa in cele trei limbi, ceea ce duce la marirea posibilitatii ca o firma sa fie gasita de potentiali parteneri din cele doua tari.
 
Reclamele sunt grupate in cateva categorii principale, iar in afara de de categoriile "Cumpara" si "Vinde", pot fi publicate si gasite oferte de transport, cooperare si servicii de afaceri.
 
Centrul de afaceri contine informatii din diferite sfere cu o orientare practica in afaceri, cat si informatie favorabila si sfaturi despre producatori care au decis sa isi dezvolte afacerile in tara vecina.
 
In sectiunea "Noutati", utilizatorii www.RBBP.eu pot citi ultimele noutati despre economiile Bulgariei si Romaniei, cat si informatii despre viitoarele evenimente de afaceri.
 
Accesul la informatie in portalul romano-bulgar de afaceri este gratuit. Dupa o scurta inregistrare, utilizatori pot sa acceseze toate functionalitatile paginii – publicarea si citirea reclamelor, cautarea partenerilor dupa diferite criterii, vizualizarea noutatilor.
 
Experti si firme care ofera produse, servicii si consultatii  in afaceri pot gasi in www.RBBP.eu o buna posibilitate pentru reclama si promoter, devenind utilizatori ai portalului si folosindu-se de avantajele acestui statut.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.