EUR
4,76 RON
(-0.04%)
USD
4,21 RON
(+0.21%)
GBP
5,56 RON
(-0.02%)
CHF
4,24 RON
(+0.04%)
AUD
2,98 RON
(+0.27%)
CAD
3,13 RON
(+0.21%)
BGN
2,43 RON
(+0.06%)
RUB
0,07 RON
(+0.03%)
ZAR
0,29 RON
(+0.21%)
BRL
1,08 RON
(+0.61%)
CNY
0,63 RON
(+0.22%)
INR
0,06 RON
(+0.17%)

Stagii de vară pentru studenţii IT&C

0
 
Peste 300 de stagii pe durata verii, din şapte categorii ale domeniului IT&C, sunt la dispoziţia studenţilor, în vederea aplicării, până la 25 mai, la programul "Stagii pe bune".
 
Asociaţia Studenţi şi Profesionişti IT&C (ASPI) a centralizat stagiile şi le-a împărţit în categoriile Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Graphics.
 

Studenţii din IT&C pot analiza, compara şi aplica pentru stagiul potrivit prin intermediul site-ului programului, www.stagiipebune.ro. Conform comunicatului, tinerii au posibilitatea de a alege programe de stagiatură oferite de 35 de companii participante la această a patra ediţie a programului, printre care Freescale, Adobe, BitDefender, Oracle, S&T, Microsoft, Ubisoft, IBM, IXIA, Continental. Anul acesta, şi Facultatea de Automatică şi Calculatoare oferă patru locuri de stagiatură în cercetare.
 
"Creşterea numărului de stagii şi a companiilor participante la Stagii pe Bune este încă o dovadă a necesităţii unei relaţii mai strânse între mediul academic şi cel de business în IT&C. Noi vom fi în continuare alături de studenţi prin sfaturi privind cariera, asistenţă atât în alegerea stagiului, cât şi pe durata acestuia", a declarat preşedintele ASPI, Bogdan Iordache.
 
Din 2005, ASPI organizează "Stagii pe Bune", un program ce propune plasarea studenţilor facultăţilor cu profil IT&C în stagii practice, desfăşurate pe durata verii, în companiile din domeniul IT&C. "Stagii pe Bune" 2008 se desfăşoară, la nivel naţional, în cele mai importante centre educaţionale IT&C din România: Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Braşov şi Sibiu.
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.