Război intern în PSD Iaşi

 
Nemultumiri acumulate de-a lungul timpului au izbucnit in plina campanie electorala in randul membrilor de  marca ai partidului condus de Gheorghe  Nichita.
 
Viceprimarul Constantin Neculau a  rabufnit zilele trecute in prezenta unui reporter de  la Adevarul. Timp de o ora, Neculau a tunat si  fulgerat la adresa candidatului PSD la sefia  Consiliului Judetean…
 
Practic, viceprimarul l-a desfiintat pe Constantin  Simirad, numindu-l "bolnav de putere, limitat, blazat, dar si tiran". Neculau mai sustine ca  Simirad a fost desemnat de Nichita pentru sefia judetului strict pe criterii politice. Cel care a  condus destinele iesenilor este in opinia  viceprimarului o simpla marioneta, lansata de  PSD pe piata doar pentru notorietatea de care se  bucura.
 
Ca raspuns la declaratiile lui Neculau, candidatul PSD la sefia CJ Iasi, Constantin Simirad nu exclude un blat in sanul  PSD: "Eu cred intr-o anumita nazdravanie.  Daca domnul Nicolau pentru declaratiile pe  care le-a dat as spune de infidelitate clara fata de  PSD, nu este exclus din PSD, atunci cu siguranta  avem in fata un blat. Si, in fata blatului nu mai e  nimic de spus".
 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.