EUR
4,84 RON
(0%)
USD
4,30 RON
(0%)
GBP
5,37 RON
(0%)
CHF
4,55 RON
(-0.09%)
BGN
2,47 RON
(0%)
BYN
1,76 RON
(0%)
CAD
3,17 RON
(+0.2%)
RSD
0,04 RON
(0%)
AUD
2,99 RON
(0%)
JPY
0,04 RON
(0%)
CZK
0,18 RON
(-0%)
INR
0,06 RON
(0%)

Sutienul care funcţionează cu energie solară

 
Invenţia îi permite purtătoarei să "adune" energia solară în sutien şi apoi să o folosească pentru a-şi încărca telefonul mobil sau iPod-ul
 
Compania "Triumph International", unul dintre cei mai mari producători de lenjerie intimă feminină ai lumii, a lansat, în Japonia, "sutienul fotovoltaic", o piesă despre care se spune că este "100% ecologică şi ergonomică".
 
Aducând mai degrabă cu o bustieră, sutienul este dotat cu un mic panou fotovoltaic şi cu un ecran pe care pot fi afişate diferite mesaje atunci când panoul generează electricitate.
 
De asemenea, sutienul mai este prevăzut şi cu pungi concepute pentru a fi umplute cu băuturile preferate de purtătoare, în scopul reducerii utilizării de pahare sau sticle din plastic, precizează producătorul.
 
Sutienul cu energie solară a fost creat de firma de lenjerie intimă "Triumph" pentru a atrage atenţia asupra problemelor de mediu.
 
Invenţia îi permite purtătoarei să "adune" energia solară în sutien şi apoi să o folosească pentru a-şi încărca telefonul mobil sau iPod-ul.
 
Potrvit reprezentanţilor companiei, sutienul-minune nu este destinat vânzării, urmând să fie utilizat în diverse prezentări şi evenimente.
 
"Triumph" a mai lansat anul trecut un model neconvenţional de sutien prietenos cu mediul, "My Chopsticks Bra", care se aseamănă cu două boluri din care japonezii obişnuiesc să mănânce orez şi supă, fiind prevăzut cu o pereche de beţigaşe refolosibile.
Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata