EUR
4,76 RON
(+0.11%)
USD
4,18 RON
(+0.4%)
GBP
5,49 RON
(+0.53%)
CHF
4,21 RON
(-0.15%)
AUD
2,98 RON
(+0.02%)
CAD
3,13 RON
(+0.53%)
BGN
2,43 RON
(+0.11%)
RUB
0,07 RON
(-0.53%)
ZAR
0,29 RON
(-1.21%)
BRL
1,11 RON
(-0.1%)
CNY
0,62 RON
(+0.35%)
INR
0,06 RON
(+0.02%)

S-a deschis primul showroom, din Iaşi, cu locuinţe în mărime naturală

0
Cu toate că se lăudau că vor avea primul showroom cu apartamente în mărime naturală, dezvoltatorii "Palas"-ului au fost luaţi înainte de compania "Red Management", care construieşte ansamblul "Arena Residential", în strada Vasile Lupu nr. 78. Astfel, începând cu data de 21 mai, persoanele interesate se pot plimba în interiorul unui apartament cu două camere, cu toate că, alături, şantierul se află abia la nivel de fundaţie.
 
"Arena Residential" este un ansamblu de locuinţe situat în cartierul Tătăraşi ce cuprinde 7 blocuri de 10 etaje, cu un total de 336 de apartamente tip studio, cu un dormitor, două şi trei dormitoare. Proiectul pune la dispoziţia locatarilor 295 de locuri de parcare – 170 subterane, 125 supraterane şi, în plus, 14 locuri pentru vizitatori.
 
"Începând cu data de 21 mai, dotările şi finisajele pe care Arena Residential le propune viitorilor locatari pot fi văzute la apartamentul-showroom amenajat la punctul de vânzări al proiectului. Cu această ocazie, anunţăm faptul că se pun în vânzare primele 144 de apartamente, împărţite în opt tipuri, care se construiesc în prima etapă a proiectului", a declarat Dan Dimofte, director al "DTZ Echinox East", companie care se ocupă de serviciile de consultanţă imobiliară în cadrul proiectului "Arena Residential".  
 
Dezvoltarea proiectului se va realiza în două faze. Prima parte, formată din trei blocuri (roşu, orange şi galben), se va da în folosinţă în martie 2009. Întreg ansamblul se va finaliza în martie 2010. Valoarea totală a proiectului depăşeşte 35 de milioane de euro.
 
Spaţiul interior descris de cele 7 construcţii va fi amenajat cu spaţii verzi, alei pavate, loc de joacă pentru copii şi teren de sport. La parterul fiecărui bloc se găsesc spaţii comerciale şi de servicii: bancă, farmacie, cabinet medical, cabinet stomatologic, cafenea, centru de înfrumuseţare şi sală de fitness. Fiecare bloc va avea propria cameră destinată evenimentelor, situată la parter şi special amenajată pentru a găzdui petrecerile locatarilor, şi câte 2 ascensoare cu o capacitate de 8 persoane. În incinta complexului rezidenţial se va deschide şi un supermarket afiliat unui lanţ internaţional.
 
Preţurile de vânzare ale apartamentelor încep de la 79.000 euro pentru un studio de 52,65 mp, 129.000 euro pentru apartamentele cu un dormitor de 80,40 mp, 156.000 euro pentru cele cu două dormitore de 101,23 mp şi 235.000 euro pentru apartamentele cu trei dormitore de 145,21 mp, toate preţurile menţionate incluzând TVA.
 

Preţurile variază, însă, în functie de suprafaţă, etaj, orientare şi de dimensiunile balcoanelor sau teraselor. Preţul unui loc de parcare subteran este de 10.925 euro (plus TVA), iar un loc de parcare în exterior se vinde cu 5.882 euro (exclusiv TVA).
 
Avansul minim pentru achiziţia unui apartament este de 10% şi se achită la semnarea antecontractului, diferenţa urmând a fi plătită la semnarea contractului de vânzare-cumpărare, respectiv în momentul predării finale a apartamentului.
 
"Arena Residential este un proiect practic şi contemporan. De la compartimentări, finisaje, dotări şi facilităţi, până la metoda de prezentare, de contractare şi de finanţare, acest ansamblu rezidenţial este menit să răspundă cu flexibilitate şi varietate aşteptărilor celor mai exigenti clienti", a declarat Dan Dimofte.
 
Locuinţele din complexul rezidenÈ›ial "Arena" propun un nou stil de viaÈ›ă – open space, într-un ritm de zi dat de combinaţia kitchen-dining-living. În dotarea standard a fiecărui apartament sunt incluse mobilierul de bucătărie, echipamentele electrocasnice, pre-echiparea pentru aer condiţionat şi un spaţiu dedicat spălării rufelor, gata echipat cu maşină de spălat şi uscat.
 
Proiectul de arhitectură al ansamblului "Arena Residential" este realizat de studioul de proiectare "Penta Studio", managementul proiectului este asigurat de "Tecton Grup" – o companie nordică de project management, iar constructorul proiectului este "Instalaţii Grup".
 
 
 
loading...

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.